Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Grup Priz Ne Demek

28-12-2022 16:24
Grup Priz Ne Demek

Güvenli bir kullanım sağlamak için 3’lü olan açma kapama düğmeleri grup priz olarak adlandırılır. Az yer kaplaması ve kolay kullanım olanağı sunmasından dolayı bu ürünler en ideal grup priz seçenekleri arasında yer alırlar.

Grup Priz

Grup priz tek prizin yeterli olmadığı ve elektriğe ihtiyaç duyulması durumunda prizin olmadığı alanlarda kullanılan ürünlerdendir. Elektrik ihtiyacının karşılanmasına fayda sağlayan bu elektrik ürünleri çok kullanışlı olan ürünler arasında yer alır.

Genel özellikleri itibariyle 2’li, 3’lü ve 6’lıya kadar seçenekleri olarak piyasada yer alır. İstenilen elektronik eşyayı çalıştırırken birden çok kablo kontrollü bir şekilde yerleştirilebilir. Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle de kendilerine açma kapama düğmesi eklenerek konforu daha da arttırılmıştır. Elektrik alanında tasarruf sağlayan bu prizler mutlaka kullanımlarında kalitelerine ve maksimum olan güç kapasitelerine bakılarak satın alınmalıdırlar.

Grup Priz Çeşitleri

Grup priz çeşitleri uzunluklarına, özellikleri ve sayılarına göre birçok farklı modele ayrılırlar. Tekliden beşli olanlarına kadar modelleri mevcut olup 3’lü olanlar en çok tercih edilenlerdir. Uzatma kablolu olan seçeneklerde ise 6 adet prize kadar bulunduran modeller yer alır. Grup olan priz çeşitlerinin bazılarında zamanlayıcı özellikleri de yer alır. Zaman ayarlaması yapılarak ne zaman kapanacağı ve çalışması gerektiği düzenlenir. Doğru olan grup prizi çeşidini tercih ederek enerji tasarrufu da sağlarsınız.

Grup Priz Fiyatları

Güvenlik grup priz ve diğer tüm elektrik aksamlar için önemli bir konudur. Çocukların ve kişilerin güvenlikleri ön planda tutularak satın alımlar sağlanmalıdır. Elektrik kaçağı ya da akımdan oluşacak herhangi bir soruna karşı koruma özellikli tasarlanmış ürünler tercih edilmelidir. Aydınlatma ürünleri ve priz modellerinde önemli olan beklentilerin karşılanabiliyor olmasıdır. Grup prizlerde beklentileri karşılamak için çoklu seçenekler sunar. Önemli olan kişilerin kullanımları sırasında elektrik ihtiyaçlarını karşılarken güvenliğin üst seviyede olmasıdır. Açma ve kapama düğmesi olmasının yanı sıra zamanlayıcı olmaları da kişilere enerji tasarrufu sağlamaya yardımcı olur. Bu nedenle grup priz alırken dikkat edilmesi gereken hususlar bilinerek güvenli ve kaliteli ürünler tercih edilmelidir. Grup priz fiyatları da değişen özelliklere göre farklılık göstereceğinden mutlaka bilinen markaların ürünlerinden en uygun olanı satın alınmalıdır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.