Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Görünmesini İstemediğiniz Kabloları Saklamak için Kullanabileceğiniz Mutlusan Kablo Kanalları

13-11-2020 13:44
Görünmesini İstemediğiniz Kabloları Saklamak için Kullanabileceğiniz Mutlusan Kablo Kanalları

Mutlusan kablo kanalı, özellikle görünmesini istemediğiniz kabloları saklamak amacıyla kullanabileceğiniz sistemlerdir. Özellikle sıva altı tesisat döşemelerinde işlemlerin tamamlanmasının sonra en çok tercih edilen kablo saklama sistemidir. Elektrik kablo kanallarının daha şık ve düzenli gözükmesi için de kablo kanalları kullanılmaktadır. Özellikle bina içerisinde sıva altı tesisatların döşenmesinin tamamlanmasından sonra ise asansör, televizyon, bilgisayar, telefon ve seslendirme kabloları için bu kablo sistemleri oldukça yaygın şekilde kullanılmaktadır. Bu durumun yanı sıra döşenmiş olan elektrik tesisatlarının özel taşıyıcılar ile dekoratif görünümle uyumlu hale gelmesi için kablo kanalları da kullanılmaktadır. Kablo kanalları sistemleri ile dekoratif bir görüntü de oluşturmanız mümkündür. PVC kablo kanalları özellikle korozyona uğramaz. Bundan dolayı da tercih edilmektedir. Bu detayın yanı sıra kısa devre de ortaya çıkmadığı için tercih edilmektedir. PVC kanal sistemleri hafif olduğu için tercih edilir. Taşınması oldukça kolaydır. Bundan dolayı da sistemler herhangi bir şekilde ağırlık yapmamaktadır. Monte edilmesi de çok kolay olmaktadır. Kesilmesi ve delinmesi de aynı zamanda pratik olmaktadır. Kablo kanallarının dekoratif gözükmesi ise oldukça avantajlı bir sistemdir.

Mutlusan Kablo Kanalları

Mutlusan kablo kanalları en yaygın şekilde tercih edilen kablo kanal çeşitleri arasında bulunmaktadır. Buna sebep olan en büyük faktörlerin başında alev yayılmasına karşı dayanıklılığa sahip olması gelmektedir. Elektriksel iletkenlik haricinde darbelere de dayanım sağlamaktadır. Mutlusan kablo kanalı özellikle korozyona karşı dayanıklıdır. Tabanın taban alanda mevcut olan delik oranları da kolay şekilde kullanılabilmektedir. Merdiven taban alanında yer alan açıklık oranı bakımından da avantaj sağlamaktadır. Kablo kanalı modelleri arasından seçim yaparken öncelikli olarak kablo taşıyıcı sistemin özellikleri hakkında bilgi sahibi olarak hareket etmeniz gerekmektedir. Kabloların döşeneceği yerlerin önceden planlanması da gerekmektedir. Kablo kanal tercihi yapmak için en önemli husus taşıyıcı tipini tespit ederek hareket etmek olacaktır. Ortamın korozyon direnci için gerekli olan hususlara dikkat ederek kaplama çeşidi hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Mutlusan Eko Kablo Kanalı

Mutlusan eko kablo kanalı seçimini sitemiz üzerinden yapabilirsiniz. Kablo modellerine sitemiz üzerinden karar verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.