Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Geniş Ürün Yelpazesine Sahip Anahtar Priz Modelleri

17-12-2020 10:05
Geniş Ürün Yelpazesine Sahip Anahtar Priz Modelleri

Anahtar priz, işletmelerde en yaygın şekilde tercih edilen priz çeşitlerinin başında gelmektedir. Günlük hayatımızda hayati öneme sahip bir sistemdir. Priz modelleri özellikle elektrik akımlarının kesilmesinde farklı alıcılar ile yön değişimine de destek olur. Anahtar prizler de günümüzde en modern yapılarda bile kullanılan en popüler sistemleri ifade eder. Bu özelliği ile modern yapılarda oldukça basit ve pratik özellikleri ile kullanılır. Anahtar priz yapıları sıva dışında ya da sıva içerisinde kolayca kullanılabilmektedir. 3’lü topraklı, 4’lü topraklı ve 6’lı topraklı gibi grup priz çeşitleri arasından yapıya uygun olanı seçmeniz mümkündür. Bu ürün çeşitleri arasında 3 ve 5 metre uzunluğunda kablo seçenekleri ile evlerinizde rahat kullanım sağlayacak priz modelleri arasında bulunmaktadır. İkili ışıklı anahtar ve kapaklı grup priz tasarımları sayesinde, her alanda kullanabileceğiniz anahtar priz ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz. Hem güvenlikli hem de montaj kolaylığına sahip olan bu priz çeşitlerini birçok farklı alanda da kullanabilirsiniz. Depo, ev, inşaat, fabrika, banyo veya farklı yapılarda farklı korumalı anahtar priz seçenekleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Anahtar Priz Modelleri

Anahtar priz modelleri özellikle iki ayrı lambayı ya da tek lambayı kumanda etme avantajına sahiptir. Elektrik bağlantılarının olduğu yapılarda özellikle özel geçiş bölmeleri ve vidayla kolay montajlama avantajını da sunmaktadır. Bu sebeple de işletmelerde ve mekanlarda yaygın şekilde kullanılan modeller arasında yer alır. Özellikle kullanılan anahtar priz malzemesinin ısıya dayanıklı olması gerekir. Bu hususun ötesinde mutlaka sağlam malzemeden üretilmiş olması gerekmektedir. Aksi halde bu avantajları sunması söz konusu değildir. Büyük işletmelerde özellikle 6’lı ve 5 metrelik çoklu priz kullanımı çok yaygın şekilde kullanılmaktadır. Bu özelliği ile her yere yetişebilen kablosu ve çoklu priz seçenekleriyle size uygun olanı seçebilirsiniz.

Anahtar Priz Fiyatları

Anahtar priz fiyatları satın alacağınız prizin özelliklerine göre farklı fiyat aralıklarında satışa sunulmaktadır. Priz fiyatları oldukça uygun fiyat aralıklarına sahiptir. Bu faktörlerin yanı sıra anahtar priz modelleri kullanım alanlarına göre farklı yapılarda ve boyutlarda dizayn edilir. Prizin takıldığı ve elektriğin geçtiği yapıların nemli olmaması bu açıdan oldukça önem teşkil etmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.