Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Evinize En Uygun Aydınlatma Seçenekleri

08-08-2018 15:32
Evinize En Uygun Aydınlatma Seçenekleri

Evinize En Uygun Aydınlatma Seçenekleri

 

Evlerden ofislere, eğitim kurumlarından alışveriş merkezlerine kadar akla gelecek her yerde kullanılan aydınlatma malzemeleri özenle seçilerek mekanın ruhu gözler önüne serilebilir. Farklı ihtiyaçların göz önünde tutulduğu seçimler klasik veya modern tarzlar arasında uyumlu bir geçişin yaratılması için kullanılabilir.

 

Işığın Etkisini Mekana Yansıtmak İsteyenlere Özel!

 

 

Aydınlık bir ortam için ev aydınlatma malzemeleri online olarak da sipariş edilebilir. Tercihinize uygun kol sayısından modele, renk seçiminden büyüklüğe kadar aradığınız her türlü modele ve yardımcı malzemeye kolay iade ve değişim hizmetiyle sahip olabilirsiniz. Tavanda kullanılan ya da sarkıt olarak değerlendiren modellerle yaşam alanlarına ufak dokunuşlarda bulunabilir ve odalarınızda radikal değişikliklerin altına yaptığınız seçimlerle imzanızı atabilirsiniz.

 

Sahip olduğunuz yaratıcı değerlerden faydalanarak hem sağlık açısından hem de zevkinizi yansıtabilmek için ışıklardan yardım alabilirsiniz.Aydınlatma malzemesi seçerken evde kullanılan mobilyaların, duvar renginin, perdelerin ve halıların uyumuna göz atmak ve varsa cam önü fiskos köşeleri abajurla desteklemek ideal bir tercih olabilir. Okuma köşelerinde gözü yormayan ve rahat tonların seçilmesi evin bir huzur ortamı olmasını sağlar.

 

Evinizi Bir Bütün Olarak Değerlendirin

 

 

Ev için aydınlatma malzemesi seçerken, bütün olarak değerlendirme yapmak ve yakalanan tarzın her yerde korunmasını sağlamak öncelik olmalıdır. Belirlenmiş olan stilin her yerde devamlılık gösterebilmesi için ışık seçiminden masa lambalarına, ampul kullanımından anahtar priz seçimine kadar benzer ürünlerin kullanılması gerekir. Profesyonel bir elden çıkmışçasına kendini gösteren modeller evin genelinde ihtiyaç olan ışığın eksiksiz bir şekilde karşılanması açısından önemlidir. Yüksek parlaklığa sahip ev aydınlatma malzemelerinin kaliteli bir görüşü olumsuz etkilememesi için çocuk odalarında daha özenli davranılmalıdır.

 

Sade formlar klasik modellerle bütünleşerek ortamın çekici bir hale gelmesi sağlanırken, minimalist modeller sayesinde az eşyayla farklı bir etki yaratılabilir. Ev dekorasyonu dendiğinde ilk olarak akla gelen aydınlatma malzemeleri seçiminde tavan yüksekliğinin göz önüne alınması son derece önemlidir. Avize seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar arasında ilk akla gelenler; kullanım kolaylığı ve enerji tasarrufudur. Göz sağlığının korunması için yaşam alanlarında en uygun avize modelinin seçilmesi ve bu aşamada evin diğer bölümlerinin de dikkate alınması gerekir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.