Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Evde Kullanmak için Hangi Led Aydınlatmalar Kullanılabilir?

13-11-2020 13:45
Evde Kullanmak için Hangi Led Aydınlatmalar Kullanılabilir?

Led aydınlatma evde kullanmak için en çok tercih edilen aydınlatma sistemleridir. Özellikle uygun fiyatlı olmasının yanı sıra tasarruflu olması da oldukça tercih edilmektedir. Kaliteli ve uygun fiyatlı led aydınlatma sistemleri de en yaygın şekilde tercih edilen aydınlatma sistemleridir. Led aydınlatma sistemleri özellikle canlı foton akımları ve mikro işlenme olanakları sunması sayesinde oldukça işlevsel bir aydınlatma ihtiyaçlarını sunmaktadır. Led ürünlerin enerji tasarrufları, ürün ne kadar kaliteli ise o kadar fazladır. Bu sebeple de kaliteli ve uygun fiyatlı led ürünleri arasından seçim yaparak aydınlatma ihtiyaçlarınızı tercih etmeniz gerekir.

Led Spot

Led spot evde kullanmak üzere en çok tercih edilen aydınlatma sistemleridir. Özellikle diğer ampuller ile kıyaslandığında en önemli farklı, hem tasarrufu hem de arıza durumunda ampullerin gösterdikleri tepki olmaktadır. Arızalı ampullerin ışığı genel olarak titreyerek belirti vermektedir. Bunun yanı sıra ampuller bozulmaya ya da tükenmeye başladığında titremeye başlamaktadır. Bunun yanı sıra gözleri yorarak ağrıtmaya başlar. Bunun yanı sıra led ampulleri tercih ederek hem güvenli hem de tasarruflu bir tercih de yapabilirsiniz. Led ampuller ortalama olarak 10 bin ve 50 bin saat dayanım aralığına sahiptir.

Led Ampül

Led ampul oldukça tasarruflu bir aydınlatma sistemidir. Genel olarak en çok tercih edilen aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Işık kaynağı olarak da tercih edilen bu led sistemleri, özellikle farklılık yaratmak açısından oldukça idealdir. Bunun yanı sıra göz alıcı ortamlar oluşturmak ve kullanıldığı mekanlara oldukça şık bir atmosfer katmaktadır. Bunun yanı sıra en çok tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir. Geleneksel sistemler ile kıyaslandığında bakım gerekmemektedir. Öte yandan genel olarak 50 bin saat kadar uzun ömür sağlamaktadır. Bu özelliği ile kullanılması zor olan alanlarda tercih edebilirsiniz.

Led Panel

Led panel oldukça avantajlı bir sistemidir. Özellikle diğer aydınlatma sistemlerine kıyasla özellikle enerji tüketimi oldukça tasarrufludur. Uzun ömürlü bir aydınlatma avantajı da söz konusu olmaktadır. Bu detayın yanı sıra özellikle Led ürünleri otomasyon ile uyumluluk göstermektedir. Bir diğer önemli avantajı ise led sistemleri çevre dostu olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.