Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Ev, Ofis veya Mağazalarda Kullanabileceğiniz Lineer Armatür Çeşitleri

25-01-2021 13:40
Ev, Ofis veya Mağazalarda Kullanabileceğiniz Lineer Armatür Çeşitleri

Lineer armatür ev, ofis ya da mağazalarda kullanabileceğiniz en şık aydınlatma sistemidir. Lineer armatür aydınlatma çeşitleri yalnızca ortamın ışık ihtiyacını karşılamaz. Aynı zamanda dekoratif olmasıyla da ön plana çıkmaktadır. Bundan dolayı da özellikle mağazalarda en çok tercih edilen lineer armatür aydınlatma sistemleridir. Özellikle yüksek tavanlı olarak iş yerlerinde dekorasyon ve aydınlatma ihtiyacını karşılamak için hem ekonomik hem de şık bir sistemdir. Lineer armatür sistemlerinin en önemli özelliği ise alüminyumdan oluşan gövde sistemi olmaktadır. Dilediğiniz renkte ve boyutta lineer armatür çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Lineer armatür çeşitlerinin en büyük avantajı ise ihtiyaca yönelik özel boyutlarda dizayn edilebilmesi ile her iş ortamına uygun olmasıdır. Kişisel zevkleriniz kapsamında bu ışık çeşidini tasarlamanız mümkün olacaktır. Arzu edilen renk ve parlaklıkta bu ışıkları dilediğiniz şekilde tercih edebilirsiniz.

Lineer Led Aydınlatma

Lineer led aydınlatma modern iş yeri dizaynlarında en çok tercih edilen sistemdir. Alışveriş merkezleri, ajanslar, fabrikalar ve büyük tavanlı hacimli konumlarda lineer led aydınlatma sistemi kullanılır. Lineer aydınlatma ürünleri ile ev ya da ofislerinizin aydınlatma ihtiyacını hem tasarruflu hem de ekonomik şekilde ışık ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Modern mimari yapılarda en çok tercih edilen ve başarılı şekilde uzun yıllar kullanılan bir sistem olan lineer aydınlatma sistemlerinin başında gelen armatürler, estetik açıdan da en çok tercih edilen modeller arasında yer almaktadır. Bu özelliği ile özellikle kurumsal şirketler için en mantıklı aydınlatma seçimi olmaktadır. Lineer aydınlatma sistemleri oldukça uzun ömürlüdür. Bu özelliği sayesinde de en ekonomik seçimdir.

Lineer Aydınlatma

Lineer aydınlatma özellikle modern evlerde ve iş yerlerinde çalışanların göz sağlığı, iş yerlerinin elektrik harcama tasarrufu ve uzun ömürlü kullanım avantajları ile tercih edilir. Özellikle ışığı tek bir kaynaktan vermeden dağıtan bir sisteme ve teknolojiye sahip olduğu için tercih edilir. Bu özelliği ile çalışanların göz yorgunluğunun önüne geçilir. Bu ayrıntıların ötesinde arzu edilen renk ve ölçülerde dizayn edilebilir. Sıva üstü ve sıva altı uygulamalarının dışında sarkıt alanlarda da yaygın şekilde kullanılan ve tercih edilen bir sistem olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.