Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Ev Dekorasyonu İçin Kullanılabileceğiniz Viko Anahtar Priz Modelleri

03-12-2021 22:01
Ev Dekorasyonu İçin Kullanılabileceğiniz Viko Anahtar Priz Modelleri

Viko Anahtar Priz

Priz denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Viko görsel tasarımlarıyla da ev dekorasyonlarının vazgeçilmezleri arasındadır. Kolay montaj ve şık duruşundan ötürü birçok alanda kullanılır. Viko anahtar priz sadece ev dekorasyonunda değil aynı zamanda birçok mimari yapıda da yer alır. Viko anahtar priz modellerinde tekli olanlar oldukça rağbet görmektedir. Anahtar kadar çerçevesi de ön plana çıkmaktadır. Özelikle yuvarlak ve kare olan modelleri en çok tercih edilenler arasındadır. Viko anahtar priz modelleri kendi arasında birçok farklı sınıfa ayrılır. Topraklı, topraksız ve çocuk için ayrı bir kategori oluşurken prizlerin sayısı kadar da modeller çeşitlenir. Viko anahtar priz modellerinin en büyük özelliklerinden biride her zevkin isteğini karşılayabilecek özelliğe ve modele sahip olmasıdır.

Viko Anahtar Priz Modelleri

Viko anahtar priz modelleri arasında çoklu modellerde ön plandadır. Elektriğin ulaşamadığı yerlere yada prizin uzak olduğu yerlere kablolu olarak anahtarlı prizlerle ulaşabilirsiniz. Kablolu prizlerin diğer bir özelliği bir elektrik bağlantısıyla birçok şeyi bağlayabilmenizdir. Örneğin: telefonunuzu şarj etmek istiyorsunuz aynı zamanda elektrik süpürgesini çalıştırıp, müzik çaları açmak istiyorsunuz çoklu prizi kullanarak tek bir bağlantı ile bunu sağlayabilirsiniz. Çoklu prizlerin 2,3,4,5,6’lı modelleri bulunur. İhtiyacınız doğrultusunda herhangi bir çoklu priz modeli tercih edebilirsiniz. Ev dekorasyonunda kullanılan Viko anahtar prizin çoklu modellerinde asılma yada gizleme özelliği de yer alır. Böylelikle göze çarpacak olan kabloları estetik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Viko Anahtar Priz Fiyatları

Viko anahtar priz fiyatları modelden modele değişiklik gösterdiği gibi özelliğine göre de değişkenlik gösterir. Çoklu anahtar prizler ile tekli anahtar prizler arasında kaçınılmaz fiyat farkı olacaktır. Özellikleri ve çeşitliliği fazla olduğu için kesin net bir fiyat vermek Viko anahtar prizler için mümkün değildir. Öncelikle fiyat incelemesi yapmadan ev dekorasyonunuz için en uygun modeli ve özelliği belirlemelisiniz. Viko anahtar priz fiyatları genel çerçeveden bakıldığında kalitesi ve özelliği bakımından çok çok uyguna gelmektedir. Siz de güven içerisinde bu ürünleri tercih edebilir ev dekorasyonunuzda kullanarak aydınlanma sistemlerinizin şık bir duruşa sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.