Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Ev Dekorasyonlarının Tamamlayıcı Üyeleri Olan Priz ve Anahtar Seçimleri

10-09-2020 01:08
Ev Dekorasyonlarının Tamamlayıcı Üyeleri Olan Priz ve Anahtar Seçimleri

Priz modelleri ev dekorasyonlarının tamamlanması için vazgeçilmez aydınlatma elemanlarıdır. Özellikle evin dekorasyonunu tamamladığı için önem teşkil eder. Duvarları tamamen yeşil bir ortamın anahtar prizlerinin beyaz olması, estetik açıdan olumsuz bir etkiye yol açacaktır. Bundan dolayı da priz modelleri oldukça zengindir.

Anahtar Priz Modelleri

Anahtar priz modelleri elektriklerin ve aydınlatma sistemlerinin bir parçasıdır. Bunun yanı sıra sıva üstü priz modelleri ya da sıva altı priz modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse tozlu ve nemli mekanlar için buna uygun priz modelleri tercih edilmektedir. Ya da dış mekanlarda kullanılmak üzere su geçirmeyen priz modelleri kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra topraklı priz çeşitlerinde güvenlik açısından meydana gelebilecek kaçakları toplayan ve topraklama hattına aktaran sistemler de mevcuttur. Bu sayede de kaçak durumları da ortadan kalkar. Öte yandan prizler direkt olarak elektrik tesisatı ile bağlantılıdır. Bundan dolayı çocukların güvenliği bakımından tehdit de oluşturmamaktadır. Bu tehlikelerin engellenmesi adına cihaz fişlerinin girdiği priz deliklerinde de özel koruma aparatları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bilgisayar gibi akım değişimlerinden etkilenebilen ve arızalanabilecek olan aletlerde de doğru priz çeşidini seçmek sağlık açısından oldukça önemlidir. Şeffaf priz, desenli priz, renkli priz anahtar, ahşap priz, çoklu priz, ışıklı priz anahtar ve birçok farklı model bulunmaktadır. Bu modeller priz ve çerçevesi ile kullanıcılara sunulmaktadır. Ahşap prizler doğal bir görünüme sahip ve dekorasyon açısından en çok tercih edilen sistemlerdir.Bunun yanı sıra tarzınıza ve mekanınıza uygun priz modeli arasından da seçim yapabilirsiniz. Bu sayede dekorasyonunuza tamamlayıcı bir unsur olarak prizleri de kullanabilirsiniz. Mekanın içerisinde mevcut olan priz ve anahtarlar arasındaki uyum iç dekorasyonun bütünselliği açısından oldukça önem teşkil etmektedir. Bu sebeple de satın almadan önce priz ve anahtarları kapsayan bir planlama yapmanız oldukça önemlidir. Tasarımları ve modelleri de bu detaya göre seçebilirsiniz.

Priz Anahtar Fiyatları

Priz anahtar fiyatları satın alacağınız prizin özelliklerine ve markasına göre değişmektedir. Priz anahtar fiyatları konusunda dikkat etmeniz gereken en önemli konuların başında her zaman için kalite gelmelidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.