Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Etanj Armatür Ne Demek

09-08-2021 02:22
Etanj Armatür Ne Demek

Etanj sözlük anlamı; Fransızcadan dilimize gelmiş ve "su geçirmez” anlamındadır.

Daha geniş alan aydınlığı sağlayan, göz kamaşmasını azaltan yansıtma yapıları ile daha aydınlık ve etkili yapay ışık oluşturabilmek için aydınlatma armatürlerini kullanırız. Su ve nemin olduğu, banyo, tuvalet, araba-halı gibi yıkama atölyeleri, hamamlar, çamaşırhaneler gibi iç ortamlarda, otopark ve bahçe gibi dış alanlarda, aydınlatma armatürlerini sudan ve nemden muhafaza etmek için; etanj armatürler kullanmamız uygundur.

Bunun yanında; tozun ve kirin çok olduğu atölye ve fabrikalarda, yansıtma yüzeyinin kirlenip etkisini kaybederek aydınlatma gücünün azalmaması için de etanj armatür kullanımı tercih edilmektedir.

Etanj Armatür

Etanj armatür kullanacağınız mekanın boyutu, kullanmak istediğiniz, ampul, florasan veya led aydınlatma elemanlarına göre, değişik boyut ve özellikte bir ürün bulabilirsiniz. Darbe riski olan yerlerde koruma kafesi olanlar da mevcuttur.

Led Etanj Armatür

Geniş alan aydınlatma özelliği, enerji tasarruflu olması ve uzun ömürleri sebebiyle günümüzde artık led etanj armatür kullanıcıların ilk tercihi olmaktadır. Led etanj armatürler entegre edilmiş balans ve trafo sayesinde direk 220 volt elektrik sistemine tak kullan kolaylığındadır.

İlk zamanlar endüstriyel atölye ve fabrikalarda tercih edilen led etanj armatür, tasarıma önem veren markalar sayesinde artık dekoratif bir görünüme sahip olmuş ve modern evlerde ve ofislerde kullanılmaya başlanmıştır.Tak kullan kolaylığı sayesinde mutfak üst dolap altına gizli aydınlatma olarak bile kullanılacak kadar ince dizayna sahiptir.

Led Etanj Armatür Fiyatları

Çeşitli boyutta, ince veya normal, endüstriyel veya dekoratif, çok fazla seçenek sunan led etanj armatür içinden mutlaka size uygun olanı bulursunuz. Farklı lümen ve watta aydınlatma özellikleri sayesinde de ister loş ister ışıl ışıl ortamlar yaratmanız artık çok kolay.

Aydınlatmayla beraber dekorasyonun ön plana çıktığı projelerde, led etanj armatür fiyatları da farklı olmaktadır. Uzun kullanım süresi ve enerji tasarrufu, oluşan fiyat farklarını kısa sürede amorti ederek yine sizi memnun edecektir. Beyaz veya gün ışığı aydınlatma seçeneği, polikarbon veya alüminyum kasa alternatifleri, beyaz, antrasit veya alüminyum gri tonları gövde renkleri, dekorunuz için en uygun seçeneği yapmanıza olanak sağlar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.