Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Etanj Armatür Hangi Alanlarda Kullanıma Uygundur

22-01-2023 15:27
Etanj Armatür Hangi Alanlarda Kullanıma Uygundur

Aydınlatma alanı olarak oldukça geniş bir alana ışık vererek aydınlatır. Aynı zamanda göz kamaşmasını azalan yapıya sahiptir. Bu nedenle oldukça çok tercih edilmektedir. Etanj kelimesi Fransızcadan dilimize uyarlanmış ve su geçirmez anlamını taşımaktadır. Su ve nemin fazla olduğu ortamlarda daha sık tercih edilmektedir. Bu alanlara örnek vermek gerekirse; banyo, tuvalet, çamaşırhane, bulaşıkhane gibi ortamlardır. Bunun dışında toz ve kirin yoğun olduğu atölye ve fabrika ortamlarında lamba yüzeyinin kirlenip etkisini kaybederek aydınlatma gücünün azalmaması için de bu ürünler tercih edilmektedir.

Etanj Armatür

Etanj armatür, kullanılacak olan mekanın boyutlarına göre tercih edilmelidir. Farklı boy ve uzunluklardaki modeller arasından ihtiyacınıza cevap verecek en uygun ürünün belirlenmesi gerekmektedir. Farklı markaların ürünlerini internet sitemiz üzerinden inceleyerek siparişlerinizi verebilirsiniz. Geniş ürün çeşitliliği bulunan ve farklı projelerinizde tercih edebileceğiniz bu aydınlatma sistemlerini sitemiz üzerinden güvenli ödeme sistemi ile satın alabilirsiniz. Ürünlerimizde ilgili daha fazla bilgiye ihtiyaç duymanız durumunda ise bizlere iletişim kanallarımızdan ulaşabilirsiniz.

Led Etanj Armatür

Led etanj armatür, oldukça geniş bir alanı aydınlatabilmektedir. Ayrıca led teknolojisi ile üretildiğinden dolayı enerji tasarrufu sağlar. Uzun ömürlü olmasından dolayı günümüzde oldukça fazla tercih edilmektedir. Özellikle endüstriyel mekanlarda, fabrika ve depo gibi alanlarda oldukça sık kullanılmaktadır. Tasarımları sayesinde, kullanıldıkları alanlara dekoratif bir görünüm de katarlar.

Led Etanj Armatür Fiyatları

Led etanj armatür fiyatları, ürünün markası ilk planda olmak üzere çeşitli faktörlere göre değişebilmektedir. Boyut, model ve ışık gücü bakımından oldukça çok fazla seçeneği bulunmaktadır. Bu kadar geniş ürün çeşitliliği olan bu ürünler arasında sizlerin de işine yarayacak bir model mutlaka bulunmaktadır. Watt olarak farklı güce sahip modelleri de bulunan bu aydınlatma sistemleri sayesinde mekanlarınız daha şık ve aydınlık bir görünüme kavuşur. Aydınlatmanın yanı sıra dekorasyonun ön plana olduğu projelerde, led etanj armatür fiyatları da maliyet açısından oldukça önem taşımaktadır. Uzun kullanım süresi sunan ve enerji tasarrufu sağlayan bu ürünler oldukça geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Farklı ışık gücü ve kasa renkleri ile dekorasyonunuzun tamamlayıcı bir parçası olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.