Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Esnek Yapıya Sahip Neon Şerit Led Çeşitleri Hangileridir

09-10-2022 16:42
Esnek Yapıya Sahip Neon Şerit Led Çeşitleri Hangileridir

Rahat kullanımıyla mekan aydınlatmalarında sıklıkla tercih edilen neon şerit led çeşitleri hem dış hem de iç mekanlarda kullanılabilir. Kullanılacağı iç veya dış mekana göre boy ölçüsünü ayarlamak mümkündür. Tamamen esnek ve bükülebilir bir malzemeden üretilmiştir ve bu sayede her ürüne her ortama uyum sağlar. Aynı zamanda kendinden yapışkanlı olması da kolayca monte etme imkanı vermektedir.

Neon Şerit Led

Özellikle ev ve bahçe dekorasyonlarında neon şerit ledler oldukça fazla karşımıza çıkar. Turuncu, mavi, sarı, beyaz, kırmızı gibi renk seçenekleriyle sunulan led ışıklar 12 volt güce sahiptir ve uzunluğu 5 metredir. İçerisinde tam olarak 120 adet led ampul bulunur. Aynı renk skalasının bulunduğu bir başka neon şerit led ışık çeşidi de 220 volt gücünde ve 50 metre uzunluğundadır. Bu özellikteki ışıklar daha çok geniş dış mekan aydınlatmalarında kullanılır. 100 metrelik 2700 kelvin sarı led ışık ise yine dış mekan aydınlatmalarında fakat daha büyük, örnek olarak işletmeler, alanlarda tercih edilir.

Bir de hortum led ışık denilen bir model mevcuttur. 11 watt gücündeki bu led ışık RGB çeşididir. Daha çok parti gibi eğlence temalı etkinliklerde tercih edilecek renk tonları bulundurur.

Dış Mekan Aydınlatma

Dış mekanlar dekorasyonuyla göze hitap eden alanlardır. Işık bu dekorasyonu sergileyen önemli bir faktördür. Bu sebeple mekanın aydınlatılması ne kadar iyi ve atmosfere uygun olursa ortama kattığı hava da bu kadar olumlu olur. Neon şerit aydınlatma sistemleri dış mekan aydınlatma olarak tercih edilen ürünlerdendir. Bükülebilir ve esnek olması bu aydınlatma aracının daha kolay uygulanabilmesine olanak sağlar. Sağlığa zararı bulunmaz ve oldukça uzun ömürlü aydınlatma türleridir. Bunun yanında düşük enerji harcaması ve su geçirmez olması da led ışıkların tercih edilmesinin bir başka sebebi olarak gösterilebilir. Farklı uzunluklarda ve farklı renklerde bulabileceğiniz neon şerit led ışıkları kapı kenarlarına, bahçe demirlerine, bahçe tavanlarına ve bunun gibi hayal gücünüzde canlanan daha pek çok yere kurulum sağlayarak bambaşka, ışıl ışıl bir atmosfer yaratmak mümkündür.

Şerit Led Çeşitleri

Günümüzde her alanda sıkça kullanılan şerit led çeşitleri ışık güçleri ve iç/dış mekan uyumuna göre farklılık gösterir. Işık gücü olarak üç çipli ve tek çipli şerit led modelleri bulunur. Bu modellerin seçimi kullanılacağı mekanın ışık ihtiyacına göre karar verilebilir. İç/dış mekan uyumu açısından bakıldığında da silikonlu ve silikonsuz şerit ledler karşımıza çıkar. Bununla birlikte analog şerit led ve dijital şerit led gibi modelleri de vardır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.