Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Enerji Tasarrufu Sağlayan Şerit Led Modelleri

10-09-2020 02:00
Enerji Tasarrufu Sağlayan Şerit Led Modelleri

Şerit led, enerji tasarrufu sağlayan led aydınlatma sistemleridir. Şeritli led sistemleri üzerinde belirli aralıklarla ledler mevcut olan, kendinden yapışkanlı esnek bir yapıya sahiptir. Genel olarak 5 metrelik bir ruloya sarılı halde satışa sunulmaktadır. Ledler genel olarak belirli aralıklarla kesilmektedir. Ya da uç uca eklenir ve dilerseniz daha uzun dilerseniz de daha kısa şekilde kullanabilirsiniz. Şerit led sistemleri genel olarak 5V, 12V veya 24V DC gerilim ile çalışan bir sistemdir. Piyasada yaygın şekilde satılan şerit LED’ler 12V gerilimle çalışacak şekilde dizayn edilir.Şerit LED‘ler, ucuz, kurulumu kolay ve ortamın görünümünü anında değiştiren en işlevsel aydınlatma çeşididir. Enerji tasarrufu sağlayan şerit led modelleri arasından sizin için en uygun modeli tercih edebilirsiniz.

Şerit Led Işık

Şerit led ışık enerji tasarrufu sağlayan bir sistemdir. Bu noktada öncelikli olarak şerit LED’i nerede kullanacağınıza karar vererek seçim yapmanız gerekmektedir. İç mekanda kullanım için birçok farklı alan bulunmaktadır. Bir iç mekanda kullanacaksanız tavana, dolaplara, vitrinlere, merdivenlere, televizyon ünitesine veya televizyonunuzun arkasına yapıştırarak şerit led ışık kullanabilirsiniz.Dış mekanda kullanacaksanız suya, toza ve neme karşı dayanıklılığa ihtiyacınız olacaktır. Bundan dolayı da dış mekanlar için üretilmiş, piyasada silikonlu olarak tanıtılan şerit led ışık sistemleri arasından seçim yapmanız gerekmektedir. Bunun yanı sıra yalnızca dış mekanlarda değil, suya ve neme karşı dayanıklılığın arandığı mutfak, banyo gibi alanlarda da bu şerit Ledleri de kullanabilirsiniz. Işık rengini de kullanım alanlarınıza göre tercih edebilirsiniz. Şerit LED’ler genel olarak Beyaz, Kırmızı, Yeşil, Mavi veya RGB olarak sınıflandırılmaktadır. Ancak LED teknolojisinin sunduğu imkanlar sayesinde çok farklı renkleri de sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Bu noktada ihtiyaç ve alışkanlıklara göre sizin için en uygun şerit led ışık çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Şerit Led Fiyatları

Şerit led fiyatları şerit uzunluğuna, şerit markasına, ışık kalitesine ve sağladığı tasarruf özelliklerine göre değişmektedir. Şerit led fiyatları için dikkat etmeniz gereken konuların başında ürünün elektrik tasarrufu sağlamasının yanı sıra dekoratif açıdan sizlere bir orta yaratacağıdır. Farklı şerit led çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.