Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Enerji Tasarrufu Sağlayan Led Aydınlatma Sistemleri Hangileri

17-12-2020 10:57
Enerji Tasarrufu Sağlayan Led Aydınlatma Sistemleri Hangileri

Led aydınlatma ürünleri yeni nesil aydınlatma çözümleri arasında en ekonomik ve en modern sistemlerdir. Çevre dostu olmasının yanı sıra ekolojik denge için de en ideal sistemleri ifade eder. Enerji tasarrufu sağlayan led aydınlatma sistemleri Light Emitting Diode olarak ifade edilir. Işığı yayan diyot anlamına gelmektedir. Hem elektrik tasarrufu sağlar hem de maddi olarak destek sunar. Led aydınlatma diğer aydınlatma ürünlerine kıyasla birçok avantaja sahiptir. Led ampuller yüzde 90 daha az enerji sağlamaktadır. Örnek vermek gerekirse, evinizdeki ampulleri led ampul olarak değiştirmeniz gerekmektedir. Bu değişimi yaptıktan sonra ay sonunda gelen elektrik faturasının yaklaşık olarak yüzde 30 oranında azaldığını görebilirsiniz. Led ampul kullanmaya başlamanızdan itibaren bir senelik ciddi bir kar elde edebilirsiniz. Bu hususun ötesinde ise led ampullerin kullanım ömrü de ortalama 15 sene olarak tasarlanır. Bu sayede sürekli ampul satın alma durumu da ortadan kalkar. Led ampullerin ışık verimliliği yüksek olmaktadır. Bu hususun dışında yüksek yoğunluk, yüksek kontrast ve parlaklık da vererek odayı oldukça başarılı şekilde aydınlatır. Led ampuller sadece evlerde değil, meydanlarda, iş yerlerinde de kolayca kullanılabilmektedir.

Led Aydınlatma Sistemleri

Led aydınlatma sistemleri kullanacağınız mekana göre seçilmelidir. İç ve dış mekanlar için tasarlanan aydınlatma sistemleri birbirinden farklı donanımlara sahiptir. Yüksek tavanlı mekanlarda maksimum verim sağlayacak olan led ampuller, büyük çaplı yerlerde kullanıldığında elektrik faturasından tasarruf sağlamanıza destek olmaktadır. Geleneksel aydınlatma ampullerinin ömrü oldukça kısa olduğu için ampul masrafı da ortaya çıkar. Bunun yanı sıra kullanım süresi boyunca ışık güçleri de azalır.

Led Aydınlatma Çeşitleri

Led aydınlatma çeşitleri oldukça zengin tasarım skalasına sahiptir. Led ampuller arasından seçim yapmak için gerekli olan husus ışık ve oda hacmini bilmeniz olacaktır. Led ampul çeşitleri arasından seçim yaparken lümen, watt renk sıcaklığı, renk oluşturma endeksi, ışık yayılımı ve verimlilik gibi unsurlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu kriterleri karşılayan iç ve dış mekan aydınlatma sistemleri bulunmaktadır. Bu çeşitler arasından sizin için en uygun olan aydınlatmaya karar verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.