Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Endüstriyel LED Armatür Alırken Hangi Marka Tercih Edilmeli

03-12-2021 22:13
Endüstriyel LED Armatür Alırken Hangi Marka Tercih Edilmeli

Birçok alanda önemli olan aydınlatma konusu endüstriyel alanlarda da önemi hissedilir oldu. Her alana giren aydınlatmalar özellikle yoğun üretim yapıldığı ya da kalabalık olan ortamlar için daha önemli bir hale geldi. Yoğun işlerin yapıldığı ve kalabalık olan mekanlarda özellikle ağır elektrikle çalışan armatürler oldukça dikkat çekiyor.

ACK Aydınlatma

Önemli tesislerde ve üretim olan yerlerde kullanılan armatürlerin yapısı çok önemli olmaktadır. ACK aydınlatma tam da bu ihtiyacı karşılamaktadır. Oldukça ergonomik bir tasarıma sahip olan ACK sistemleri herkesin gözdesi olmuş durumda. Her tesis kendine göre bir sistematik oluşturmuş durumda. Bu sistemin içinde aydınlatmanın şekli, tarzı ve uygunluğu da yer alıyor. Özellikle ACK sistemler her yere uyumlu ve kullanışlı olması ile tercih ediliyor. Aydınlatma işinde her tesisin sahip olduğu yönetmelikler devreye girmektedir. Yönetmeliklere uygun olmayan aydınlatma sistemlerinin kullanılmasın hem cezai yaptırımı olmakta hem de verimlilik açısından sıkıntı oluşturmaktadır.

ACK LED Armatür

Tesislerde kullanılan LED armatürlerin alçak olarak konumlandırılması gerekmektedir. ACK LED armatür hem yapılış malzemesi hem de sistematiği bakımından en verimli aydınlatma argümanıdır. Hangi şekilde konumlandırılırsa konumlandırılsın her halükarda ortamı en iyi şekilde aydınlatan bu armatürler elektrik tasarrufu da sağlamaktadır. Koruma sınıfı yüksek olması bakımından da özellikle kağıt veya yanıcı, yakıcı maddeye sahip tesislerde kolaylıkla kullanılabilir.

ACK LED Armatür Fiyatları

İşlevsel ve çevre dostu olan armatürlerin temini de çok zor olmamaktadır. Özellikle tesisler için yapı malzemesi satan her mağazada kolaylıkla bulunabilecek olan armatürler her keseye de hitap ediyor. ACK LED armatür fiyatları istenen özelliklere göre değişiklik gösteriyor. Bundan dolayı çok sağlam şekilde saha çalışması yapılması gerekiyor. Öncelikle armatürün hangi alan için gerekli olduğu tespit edilmesi gerekiyor. Ardından armatürün hangi yapısal malzeme ile yapılması uygun olur bunun hesaplanması şart. Tüm bunlar tamamlandıktan sonra armatürün elektrik tasarrufu sağlayıp sağlamadığı da kontrol edilmeli.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.