Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

En Çok Tercih Edilen Cata Damla Led Armatür Sıva Üstü Beyaz Gün Işığı

14-08-2018 22:59
En Çok Tercih Edilen Cata Damla Led Armatür Sıva Üstü Beyaz Gün Işığı

Led panel günümüzde en çok tercih edilen aydınlatma kaynaklarından biri olarak karşımıza çıkar. Bunun birçok sebebi olmakla beraber en önemlisi; enerji tasarrufu sağlaması ve estetik olarak oldukça tatmin edici görünümü. Enerji tasarrufu ile beraber bir diğer önemli avantajı ise uzun süre kullanım sağlamasıdır. Genel olarak led armatür çeşitleri sıva üstü led armatür ve sıva altı led armatür olarak tercih edilir. Sıva altı olan led paneller genel olarak asma tavanlarda bulunan 60x60 çapındaki ölçülerde olan deliklere yerleştirilir. Sıva üstü led armatür modelleri ise tavanda bulunan ve delik olmayan beton veya farklı malzemelerden üretilmiş tavanlara sıva üstü aparatı ile takılmaktadır.

Cata Damla Led Armatür Özellikleri Nelerdir?

Cata damla led armatür en çok tercih edilen sıva üstü led çeşitlerinden biridir. Özellikle cata damla led armatür tercih edilmesinin sebebi ise 25 Watt sıva üstü led olma özelliği ile beraber plastik kasa olmasıdır. 220 Volt ile beraber SMD led özellikleri mevcuttur.Bunların dışında cata damla led armatür için sıva üstü led özellikleri ise; 6400 Kelvin beyaz ışık, 15000 saat kullanım, 22,5 cm dış çapı, 3,5 cm kalınlık söz konusudur. Kullanım alanları ise genel olarak şu şekilde olmaktadır; ev, ofis, mağaza, iş yeri ve tüm iç mekan aydınlatmalarda tercih edilebilmektedir.

Cata led armatür ortam koşulları için uyumlu olarak tercih edildiğinde uzun süre çalışsa dahi etrafına ısı yaymaz ve çıplak el ile dokunulduğunda eli yakma gibi olumsuz özellikleri yoktur. LED Lambalardan yayılan ışık diğer lambalara göre daha canlı ve daha verimli olduğu için ambiansı da yumuşatır. Cata led armatür lambalar uzun ömürlüdür. Bu sayede de diğer lamba gruplarına göre daha ekonomiktir. Cata damla led armatür için diğer önemli özellikler ise 25 Watt Tüketim yaparak 1680 Lümen Işık akısı üretmesidir. Bununla beraber Sıva üstü led olan cata damla led armatür kutu içerisinde montaj aparatı ve vidaları ile beraber gönderilmektedir.

Bir diğer cata damla led armatür modeli için özelliklerden bahsetmek gerekirse; 30 Watt olmakla beraber sıva üstü led olarak sınıflandırılmaktadır. Plastik kasa ile beraber diğer modelde olduğu gibi 220 Volt olup SMD led özelliklerine sahiptir. 3200 Kelvin Sarı Işık özelliği ile beraber 15000 saat kullanım avantajına sahiptir. Uzun ömürlü, dayanıklı ve enerji tasarrufu açısından oldukça avantajlıdır. 30 cm dış çapı olan cata damla led armatür çeşidinde 3,7 cm kalınlığı olan sıva üstü led armatür modelinde de kullanım alanları tüm iç mekanlar olarak belirlenmiştir. Evlerde, iş yerlerinde, mağazalarda ve birçok iç alanda kullanılabilir.30 Watt Tüketim yaparak 2310 Lümen Işık akısı üretir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.