Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

En Çok Satılan Viko Aydınlatma Ürünleri Hangileri

09-11-2021 02:02
En Çok Satılan Viko Aydınlatma Ürünleri Hangileri

Aydınlatma, yaşam alanlarında en gerekli işlevlerden biridir. Aydınlatmanın gerçekleştirilebilmesi için doğru ürünler kullanılması gerekir. Günümüzde sıklıkla tercih edilen Viko ürünleri kalite bakımından oldukça iyidir. Elektrik bağlantısının güvenle yapılabilmesi için sizler de tercihinizi markadan yana kullanabilirsiniz. Anahtar prizler, uzatma kabloları, ikili prizler, topraklı prizler, armatür ve lambalar, projektörler en çok satılan ürünler arasında yer alıyor. Kullanılacak olan mekana uygun büyüklük ve renkli ürünler tercih edilebilir. Uzun ömürlü ve güvenli kullanım için sizler de Viko ürünlerini seçebilirsiniz.

Viko Aydınlatma

Uzun yıllardan beri adından sıklıkla bahsedilen Viko aydınlatma, günümüzde en kaliteli markalar arasında yer alır. İşlevsel ve görsel açıdan son derece iyi olan aydınlatma ürünleri yaşam alanlarına modern bir hava katar. Evlerinizde ortaya çıkan priz eksikliklerini Viko ürünleri ile kapatabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılayacak ürünler fiyat bakımından da her bütçeye uygundur. Yaşam standartlarınıza uygun düzenlediğiniz evinizde aydınlatma ürünlerini de modern tasarımlarda kullanabilirsiniz. Bulunduğunuz odada birden fazla prize ihtiyaç duyduğunuzda yardımınıza Viko ürünleri koşar. Gönül rahatlığıyla monte edebilirsiniz.

Viko Anahtar Priz

Viko anahtar priz, elektriğin yönetilebilmesi için kullanılan bir üründür. Aydınlatmanın ortama eşit bir şekilde dağıtılabilmesi için gerek duyulur. Evinizde güvenli yollarla aydınlatma sistemi kurmak için tercih edebilirsiniz. Genellikle kare kesim tasarlanan anahtar prizler her tarza hitap eder. Siyah, beyaz, gri, altın rengi, ahşap, vizon gibi renk seçenekleri mevcuttur. Tekli, ikili, üçlü ya da dörtlü çerçeve tasarımlarına göz atabilirsiniz. Kullanacağınız odaya en uyumlu modeli seçerek ömür boyu kullanım sağlayabilirsiniz.

Viko Priz

Prizler, elektriğin kullanılabilmesi için gerekli olan ürünlerden biridir. Viko priz, elektrikli cihazların güvenle çalıştırılmasını sağlayan kaliteli bir üründür. Birden fazla çeşidi mevcuttur. Sıva altı, antigron ve sıva üstü modeller kullanılacağı durumlara göre değişir. Bina inşaat halindeyken genellikle sıva altı modeller uygulanır. Priz rengini duvar ve mobilyalarınız ile uyumlu tercih edebilirsiniz. Fiyat bakımından da uygun bütçelidir. Dış yüzeyi yalıtkan ve yanmaz özellikte üretilen Viko prizleri evlerinizde güvenle kullanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.