Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

En Çok Satılan Şerit Led Çeşitleri ve Markaları

10-09-2020 01:43
En Çok Satılan Şerit Led Çeşitleri ve Markaları

Şerit led, esnek ve kullanım alanı oldukça geniş bir aydınlatma sistemidir. Dekoratif amaçla da sıkça kullanılan şerit ledler, her amaçla ve her alanda kullanılabilmektedir. Şerit led aydınlatma sistemlerinde en çok satılan şeritled çeşitleri ve markaları ise Goya, Cata, Jupiter ve Arseldir. Şerit ledler genel olarak 6 ana renkten oluşmaktadır. Bu renkler ise; Gün ışığı, mavi, kırmızı, yeşil ve sarı renktir. Şerit ışıklar genel olarak tarihi mekanlarda, evlerde ya da dış mekanlarda kullanılabilir. Özellikle iç mekanlarda kullanılan şerit ledlerin üzerinde herhangi bir kaplama bulunmamaktadır. Genel olarak şerit led çeşitleri rulo olarak satışa sunulmaktadır. Bu sayede belirli aralıklarla kesilebilmektedir. Şerit led çeşitleri genel olarak 5V, 12V ve 24V olarak gerilim ile çalışmaktadır. Bunun yanı sıra şerit ledlerin en önemli avantajı uzun, kurulumu kolay ve ortamın görünümü kısa sürede değiştiren bir unsurdur.

Şerit Led Çeşitleri

Şerit led çeşitleri oldukça zengindir. Renk bakımından daha zengin bir çeşitlilik sunan şeritler, birçok alanda kullanılabilmektedir. Özellikle üç çipli şerit led seçenekleri hem iç mekân hem de dış mekân kullanım özelliği sunmaktadır. Renk ve aydınlanma farkı ile sayesinde görüntü konusunda mükemmel sonuçlar elde etmeniz de mümkün olmaktadır. Bunun yanı sıra silikonlu çeşitler, gün ışığı ve farklı ışık tonları ile sayesinde dilediğiniz ürünü tercih edebilirsiniz.Oldukça verimli ve tasarruflu enerji kullanımı ile birlikte ışığı dilediğiniz gibi sizin için çok daha görüntüsü farklı ve özel duruma getirebilirsiniz.Aydınlatma teknolojisinin de görüntü olarak mükemmel sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Bunun yanı sıra gözleri yormayan ve dekoratif bir alternatiftir. Dekoratif ve görsel anlamlı etkileyici seçenekler hem ışık saçma hem de mükemmel görüntü konusunda insanlar için en çok tercih edilen sistemlerin başında gelmektedir.

Şerit Led Fiyatları

Şerit led fiyatları kullanım süresi göz önünde bulundurulduğunda oldukça uygundur. Led ışıklar özellikle hem uzun süreli kullanım avantajına sahiptir. Hem de ürünün kullanım süresinde elektrik bakımından çok da avantajlıdır. Şerit ledler normal kullanıma kıyasla yüzde 30 daha az enerji harcamaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.