Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

En Çok Satılan Mutlusan Sigorta Kutusu Çeşitleri Hangileri?

13-11-2020 13:25
En Çok Satılan Mutlusan Sigorta Kutusu Çeşitleri Hangileri?

Mutlusan sigorta kutusu, en güvenilir ve en yaygın şekilde tercih edilen sigorta kutusu çeşitlerinin başında gelmektedir. Sigorta kutusu, güvenlik ve sağlık açısından en önemli sistemlerin başında gelmektedir. Sigorta kutusu özellikle evlerde, iş yerlerinde, hastanelerde ve inşaat sektöründe en mühim sistemlerin başında gelmektedir. Sigorta kutusu elektrik akımının kontrol altında tutulmasına destek olan yardımcı bir anahtardır. Genel itibari ile sigorta kutusu sıva altı ve sıva üstü olmak üzere iki farklı şekilde incelenmektedir. Sıva altı sigorta kutusu sistemleri inşaat yapım aşamasında elektrik sigorta panosu boyutlarına uygun şekilde tasarlanır. Bu sistemler pano boyutu üzerine açılan bir oyuk içerisine uygulanmaktadır. Bu adımın ardından ise kablo giriş ve çıkış işlemleri de tamamlanır. Sıva üstü sigorta kutusu ise sıvası ve boyası bitmiş duvarın üzerine vida ile yapılan elektrik dağıtım kutusu sistemleridir.

Mutlusan Sıva Üstü Sigorta Kutusu

Mutlusan sıva üstü sigorta kutusu günümüzde en güvenilir ve en çok tercih edilen sigorta kutusu sistemleri arasında yer almaktadır. Sigorta kutusu, özellikle arıza ve kısa devrelerde ortaya çıkabilecek yangınları engelleme özelliğine sahiptir. Öte yandan elektrik akımını kontrol edebilecek bir sistemdir. Özellikle elektrik iletme özelliği olmayan şalter kutusunun alev yayması söz konusu olmadığından tercih edilmektedir. Bu sebeple de oldukça güvenlidir. Isı ve darbelere karşı da oldukça dayanıklı bir sistemdir. Mutlusan sigorta kutularının en büyük avantajı da bu gibi dayanım gücü olmaktadır. Sigorta kutusunun kapaklarının kırılması gibi riskler Mutlusan markasında söz konusu olmaktadır. Bundan dolayı her zaman en kaliteli sigorta kutularını sitemiz üzerinden bulabilirsiniz.

Mutlusan Sıva Altı Sigorta Kutusu

Mutlusan sıva altı sigorta kutusu üretildiği malzeme ve dayanım gücü sayesinde oldukça kuvvetli ve güvenilir sistemlerin başında gelmektedir. Genel itibari ile sigorta kutularının en büyük problemleri kapakların kırılması ya da kutuların üretildiği malzemelerin zayıf olmasıdır. Elektrik sigorta kutusunun kapakları genel olarak tırnaklı bir yapı ile üretilmektedir. Kapağın açılması için kapak kenarlarında mevcut olan oyuklar el yardımı ile çekilmektedir. Mutlusan sıva altı sigorta kutusu için bu gibi olumsuzluklar söz konusu olmamaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.