Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

En Çok Satılan Led Ampul Markaları

14-10-2020 10:47
En Çok Satılan Led Ampul Markaları

Led ampul aydınlatma sistemlerinin en modern ve gelişmiş halidir. Led aydınlatma aslında Light Emitting Diode kelimelerinin kısaltmış hali olarak kullanılır. Türkçe anlamı ışık yayan diyot sistemidir. Led ışıklar, en tasarruflu ve en çok tercih edilen ışık gruplarını ifade etmektedir. Günümüzde her yerde led ışık sistemleri kullanılmaktadır. Led ışıklar, dar bir dalga boyu ışık üretir. Bundan dolayı da daha az ışık ile daha geniş yerleri aydınlatabilmektedir. Led ışık teknolojisi, ciddi enerji tasarrufu sağlamaktadır. Ancak elbette bu faydadan yararlanmak için kaliteli led markalarını tercih etmek gerekmektedir. Led ışıkların en büyük avantajı ise yüksek verimli olmalarıdır. Düşük enerji sayesinde oldukça yüksek ışık parlaklığı sağlayarak ön plana çıkmaktadır. Enerji tasarrufu sağlamaktadır. Uzun ömürlü olmaları ile bakıma da herhangi bir şekilde ihtiyaç duymamaktadır. Dayanıklı olmaları sayesinde uzun dönemde yüksek enerji verimliliği sağlamaktadır. Bu sayede her aydınlatma ortamı için en ekonomik çözümü de sağlarlar.

Led Ampul Çeşitleri

Led ampul çeşitleri oldukça zengindir. Özellikle uzun ömürlü olmaları sayesinde aydınlatma ihtiyacı duyulan her alanda rahatça kullanılabilme özelliği ile ortaya çıkmaktadır. Yapılarında herhangi bir şekilde kurşun ya da civa gibi ağır elementler de bulunmamaktadır. Bu sayede çocuk odalarında da rahatlıkla kullanılabilir. Isı ve zararlı ışın dağılımları da bulunmamaktadır. Renk çeşitliliğinin yanı sıra dekoratif olarak da hoş görünmektedir. Oldukça hızlı bir ışık kaynağı sağlar. Hemen ışık verme özelliğine sahiptir. Boyutları oldukça küçüktür. Neme ve suya da oldukça dayanıklıdır. Led ışıkları her türlü aydınlatma ortamında rahatça kullanabilirsiniz. Özellikle ters modda çalıştıklarında da ışık sensörü olarak da kullanılabilmektedir. Led ampul çeşitlerini tüm aydınlatma ortamlarında, evlerde, iş yerlerinde, fabrikalarda, işletmelerde ve her türlü aydınlatma gereken alanlarda kullanabilirsiniz. Led ampul sistemleri A plus artı plus enerji sistemine sahiptir. Bu sayede tasarruflu ve ekonomiktir.

Led Ampul Fiyatları

Led ampul fiyatları satın alacağınız ampul özelliklerine göre değişmektedir. Ampulün tasarımları ve donanım özellikleri gibi detaylar fiyatların belirlenmesinde etkili olmaktadır. Bunun yanı sıra ledin fiyatları marka ile de belirlenmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.