Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

En Çok Satılan Anahtar Priz Modelleri Hangileri

22-03-2021 11:21
En Çok Satılan Anahtar Priz Modelleri Hangileri

Anahtar priz, işletmelerde, evlerde ya da farklı yaşam alanlarında mutlaka kullanılan ve oldukça işlevsel ürün çeşitlerini ifade etmektedir. Priz çeşitleri, tüm enerji ihtiyacının karşılanmasını sağlayan oldukça komplike sistemlerdir. Kaliteli olan priz modelleri elektrik akımlarının kesilmesinde farklı alıcılar ile yön değişimini de sağladığı için güvenlidir. Bu priz modelleri en çok satılan priz gruplarıdır. Anahtar prizler özellikle en modern ve popüler yapılarda en çok satılan ürün gruplarıdır. Bu özelliği ile modern yapılarda oldukça basit ve pratik özellikleri sayesinde tercih sebebidir. Anahtar priz yapıları sıva dışında ya da sıva içerisinde monte edilmesi oldukça kolay ürünlerdir. 3’lü topraklı, 4’lü topraklı ve 6’lı topraklı gibi grup priz çeşitleri bulunmaktadır. Tüm çeşitler farklı amaçlara da hizmet etmektedir. Bu ürün çeşitleri arasında 3 ve 5 metre uzunluğunda kablo çeşitleri arasından seçim yapabilirsiniz. Bu sayede rahat kullanım sağlayacak priz modelleri arasından da seçim yapabilirsiniz. İkili ışıklı anahtar ve kapaklı grup priz dizaynları ile her alanda bu priz çeşitlerini güvenle kullanabilirsiniz. Hem güvenlikli hem de montaj kolaylığı sayesinde bu ürünler en çok satılan priz çeşitleri arasında yer almaktadır. Depo, ev, inşaat, fabrika, banyo veya farklı yapılarda farklı korumalı anahtar priz seçenekleri de mevcuttur.

Anahtar Priz Modelleri

Anahtar priz modelleri farklı ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak farklı donanım ve özelliklerde üretilen ürün çeşitleridir. Özellikle iki ayrı lambayı ya da tek lambayı kumanda etme imkanını da sizlere sunmaktadır. Elektrik bağlantılarının mevcut olduğu yapılarda özellikle özel geçiş bölmeleri ve vidayla kolay montajlama imkanını da sizlere sunar. Bundan dolayı da işletmelerde ve mekanlarda yaygın şekilde tercih edilen tasarımlar arasındadır. Özellikle kullanılan anahtar priz malzemesinin ısıya dayanıklı en önemli konuların başında gelmektedir. Bu konunun yanı sıra mutlaka sağlam malzemeden tasarlanan prizleri tercih etmeniz gerekmektedir. Çok büyük iş yerlerinde ise özellikle 6’lı ve 5 metrelik çoklu priz kullanımı çok yaygın şekilde tercih edilir. Bu özelliği ile her yere yetişebilen kablosu ve çoklu priz seçenekleri de sizlere sunulmaktadır.

Anahtar Priz Fiyatları

Anahtar priz fiyatları farklı fiyat aralıklarında sizlere sunulmaktadır. Priz fiyatları oldukça olmakla beraber çeşitliliğe de sahiptir. Bu etkenlerin dışında ise anahtar priz modelleri kullanım alanlarına göre farklı yapılarda ve boyutlarda tasarlanan ürünlerdir. Bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun priz çeşidine sitemiz üzerinden göz atabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.