Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

En Çok Satılan ACK Şerit Led Çeşitleri Hangileri

08-06-2022 20:32
En Çok Satılan ACK Şerit Led Çeşitleri Hangileri

Şerit ledler kullanım kolaylığı, mekandaki şık duruşu gibi avantajlarıyla oldukça sık tercih edilen led ışık türlerindendir.

ACK Şerit Led

Led ışıkların pek çok çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitler içerisinde şerit şeklindeki ACK şerit led ışıklar oldukça popüler bir hale gelmiştir. Şerit led, uzun ince bir şerit üzerine yerleştirilmiş led ışıklardan oluşmaktadır. Bu led ışıkların güçleri tek çipli ve üç çipli olarak değişmektedir. Led ışıkların yerleştirildiği şeridin arka yüzey yapışkandır. Bu yapışkan sayesinde şerit led ışık ahşap, cam, metal gibi istenilen her yüzeye yapıştırılarak yerleştirilebilmektedir. Aynı zamanda yer kaplamamaları nedeniyle dar ve zor alanların aydınlatmasında da oldukça pratik olmaktadır. Şerit ledler çeşitli uzunluklarda rulo şeklinde satılmaktadır. Genellikle 5 metre uzunluğunda olan şerit ledler kesilerek kullanılabilmektedir. Genellikle bir metrelik şerit led üzerinde 60 adet led ışık bulunmaktadır. Ancak bazı çeşitlerinde bir metrede 30 led de bulunabilmektedir. Şerit ledler aynı zamanda renk seçeneklerine de sahiptir. Bazı şeritler tek renk ışık verirken RGB özellikli şeritler ise uzaktan kumanda yardımıyla 8 farklı renk çeşidine kadar ışık sunabilmektedir. Bu sayede her ortama uygun ışık ayarlanabilmekte, ışık renkleri arasında geçiş de yapılabilmektedir. Şerit ledler alınırken dış mekanda mı iç mekanda mı kullanılacağı önem taşımaktadır. Dış mekanda kullanılan şerit ledler silikon kaplama ile kaplanarak dış etkilerden korunur. Bu nedenle şerit led alınırken kullanım alanına göre silikonlu veya silikonsuz olmasına dikkat edilmelidir. Silikon kaplama led şeridi koruyarak ömrü uzattığından iç mekanlarda da silikon kaplamalı şeritler tercih edilebilmektedir.

ACK Şerit Led Fiyatları

Şerit ledlerin fiyatları birçok özelliklerine göre çeşitlilik göstermektedir. Şeridin uzunluğu, ışığı yansıtma seviyesi, çip sayısı, bir metre içerisinde yer alan led sayısı gibi faktörler ACK şerit led fiyatları için etkili olmaktadır. Ancak fiyatlar değerlendirilirken led ışığın ömrünün uzun oluşu göz önünde bulundurulmalıdır.

ACK Aydınlatma

Aydınlatma sektöründe led ışığın kullanılmaya başlanmasıyla birçok avantaj sağlanmıştır. ACK aydınlatma ürünleri arasında çevreyi koruyan, enerji tasarrufu sağlayan, ekonomik olan, insan sağlığına zarar vermeyen led ışıklar sıklıkla tercih edilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.