Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

En Çok Satan Anahtar Priz Modelleri Hangileri?

10-09-2020 00:13
En Çok Satan Anahtar Priz Modelleri Hangileri?

Anahtar priz üzerinde açma ve kapama işlevi olan, aynı zamanda 220v şebeke elektriği kullanabilme imkanına sahip kontrol sistemleridir. Anahtar priz modellerinde olan değişimler genel olarak dekorasyon amaçlıdır. Son günlerde evin dekorasyonu ile uyu sağlayan anahtar priz çeşitleri için birçok farklı tasarım bulunmaktadır. Genel olarak kullanılan tasarımlar ise; 5v USB priz anahtar, RJ45 soketli priz, çocuk korumalı prizler, cat5 ve cat3 soketli priz, 1000va dimmer priz, hareket sensörlü priz, ikili data prizi, ikili topraklı priz, ışıklı anahtar, kapaklı priz, saat dereceli priz ve uydu prizleri olmaktadır. Anahtar prizler birçok farklı kullanım alanına sahiptir. Günlük hayatta, evlerde, iş yerinde ve ofislerde kullanılan anahtar priz modelleri, her alanda kullanılabilmektedir.

Anahtar Priz Modelleri

Anahtar priz modelleri tercih edeceğiniz prizin özelliklerine değişmektedir. Özellikle eviniz için anahtar priz modelleri arasından seçim yapacaksanız dikkat etmeniz gereken en önemli konu ihtiyacınız olan ürünleri seçmek olacaktır. Anahtar priz modelleri farklı renk ve tasarım modellerine sahiptir. Genel olarak oldukça geniş model aralığına sahiptir. Renkli anahtar prizlerin en önemli avantajı ise çıkarılabilir olmasıdır. Farklı anahtar priz çerçeveleri satın alarak anahtar prizinizi kişiselleştirebilirsiniz. Anahtarlar ise genel olarak ışıklandırma sistemlerinin vazgeçilmez detaylardır. Anahtarı kapalı konumda olduğunda enerji geçişi sağlanır ve bu sayede devre tamamlanır ve elektrik akımı ampule gitmektedir. Elektrik akımının ampulün içerisinden geçmesi sonucu ise aydınlatma işlemleri tamamlanır. Lambaların açılması durumunda anahtar kapalı konumda tutulur. Söndürmek içinse anahtarı açık konuma getirmeniz gerekmektedir. Bu sayede elektrik devresindeki akımı da bu sayede kesilmektedir. İşlevsel faydalarının yanı sıra evin, ofisin ve iş yerlerinin temasını da belirleyen en önemli unsurların başında gelmektedir. Anahtar priz modelleri de bundan dolayı oldukça çeşitlidir.

Anahtar Priz Fiyatları

Anahtar priz fiyatları satın alacağınız prizlerin özelliklerine göre değişmektedir. Prizin rengi, tasarımı ve özellikleri priz fiyatlarının belirlenmesi için önem teşkil etmektedir. Elektronik ürünlerde fiyatları belirleyen en önemli konuların başında gelmektedir. Her bütçe için uygun anahtar priz fiyatları arasından seçim yapabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.