Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

En Çok Satan ACK Aydınlatma Ürünleri Hangileri

14-04-2022 23:15
En Çok Satan ACK Aydınlatma Ürünleri Hangileri

Led lambalar çeşitli formlarda üretilebildiklerinden farklı mekanlarda kullanılabilmektedir. Hem iç hem de dış mekan aydınlatmasında kullanılan Ack aydınlatma ürünleri mekan tasarımcılarının en büyük yardımcıları arasındadır. En çok satılan ürünler arasında sıva üstü ve tavan armatürleri, Ack led bant armatürler, Ack led panel çeşitleri, Ack sensörlü led lambalar, Ack led şerit, Ack led trafosu olarak, Ack led spot gibi pek çok alanda aydınlatmaya hizmet edecek modeller bulunmaktadır. Bu ürünler evlerimizde kullanılabildiği gibi diğer iç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

ACK Aydınlatma

İç ve dış mekan aydınlatmalarında son yollarda sıkça tercih edilen ACK aydınlatma sağlıklı bir aydınlatma sistemidir. Özellikle ev ve çalışma ofislerinde, okullarda, hastanelerde, restoranlarda yaydığı gözü yormayan ışığı sayesinde huzurlu ve kaliteli bir aydınlatma sağlayarak verimliliği arttırır. Dayanıklı, ekonomik, çevreye duyarlı, uzun ömürlü ve isteğe göre ayarlanabilen ışığı, renkleri, modelleriyle son teknolojiden yararlanan mimari projelere dekoratif anlamda da katkı sağlayan bir aydınlatma sistemidir.

ACK Led Aydınlatma

Gelişen teknolojinin bir ürünü olan ACK led aydınlatma birbirinden farklı özelliklere sahip tasarımlarıyla son yılların gözdesi haline gelmiştir. Günümüz bilimsel olanakları bu ürünlere pek çok olumlu özellik kazandırmıştır. Led aydınlatma teknolojisinde kullanılan ampuller diğerlerine kıyasla %80 e kadar varabilen bir enerji tasarrufu sağlar. Led aydınlatma armatürleri sağlığa zararlı atık maddeler konusunda da öncüdür. Diğer ampuller gibi zehirli maddeler taşımadığından atık konusunda da çevre ve insan sağlığına zarar vermez. Düşük karbon salınımı ile dünya kirliliğinin önlenmesine yardım eder. ACK led aydınlatma sistemleri ürünleri farklı model ve malzemelerle üretilmekte olup kullanılacağı mekanlara tam uyum sağlar. Böylece sağlıklı aydınlanmanın yanında estetik görünüş olarak da en yüksek verimi sağlar. Bu sebeple son yıllarda led aydınlatma mimari projelerin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir.

ACK Led Bant Armatür

ACK led bant armatür daha çok kurum ya da kuruluş gibi çalışılan kapalı mekanlarda aydınlatma projesi olarak karşımıza çıkar. Sürekli çalışmasına rağmen yüksek enerji tasarrufu sağlar. Tasarrufu ön planda tutan bu sistem ile aydınlatma teknolojisinden en verimli şekilde yararlanabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.