Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Elektrik Panosu İçinde Kullanabileceğiniz Mutlusan Delikli Kablo Kanalları

13-11-2020 12:44
Elektrik Panosu İçinde Kullanabileceğiniz Mutlusan Delikli Kablo Kanalları

Mutlusan delikli kablo kanalı, elektrik panosu içinde kullanabileceğiniz en avantajlı ve kullanışlı sistemlerin başında gelmektedir. Delikli kablo kanalları özellikle alt ve yanlardaki delikleri sayesinde kabloların içerisinde havalandırma ortamının oluşmasını sağlamaktadır. Bundan dolayı da ısının ortalamayı geçmediği yerlerde en sık kullanılan sistemler arasında bulunmaktadır. Özellikle destek aralıkları kısa ise bu kablo kanallarını kullanabilirsiniz. Merdiven kablo kanalları merdivene benzeyen belirli aralıklar ile kaynatılmış olan barların oluşturduğu şekillerden adını almaktadır. Bunun yanı sıra tesisatta ısıların yüksek derecelere çıkması halinde daha fazla kullanılması söz konusudur. Uzun aralıklarda kablo taşıma potansiyeli de oldukça yüksek olmaktadır. Bunun yanı sıra özellikle tozlanmanın problem olabileceği alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Mutlusan delikli kablo kanalları özellikle korunması gereken kabloların olduğu alanlarda yaygın şekilde kullanılır. Bu kablo kanallarının etrafı tamamen kapalı olmaktadır. Kablo kanallarının az sayıda kullanılması da mümkündür.

Delikli Kablo Kanalları

Delikli kablo kanalları kabloların düzenli ve tertipli durması için oldukça önemli sistemleri içermektedir. Özellikle kablo kanalları çelik, alüminyum, paslanmaz çelik ya da cam elyaf takviyeli plastik sistemlerden üretilmektedir. Kaplanması için de boyalar, plastik kaplamalar, sıcak daldırma sistemleri kullanılmaktadır. Üretim aşamasında malzemelerin seçimi ve kaplama şeklinin seçimine ortama göre karar verebilirsiniz. Korozyon dirençlerine göre malzemelere karar vermeniz mümkündür. Özellikle kablo seçiminde dikkat etmeniz gereken konuların başında elbette korozyon direnci gelmektedir. Bu noktada her bir metreye düşecek olan kablo ağırlığına göre seçim yapmanız gerektiğini bilmeniz gerekmektedir.

Delikli Kablo Kanalı Fiyat

Delikli kablo kanalı fiyat aralıkları kullanım amaçlarına, sistemin üretildiği malzemelere ve kalitesine göre değişmektedir. Bu unsurlar fiyat konusunda belirleyici olmaktadır. Delikli kablo kanalları özellikle korozyona uğramaması sebebiyle oldukça dayanıklıdır. Bunun yanı sıra kısa devre gibi durumların oluşması da söz konusu değildir. Hafif olması sebebiyle de oldukça kolay taşınabilir özelliktedir. Nakliyesi çok kolaydır. Herhangi bir şekilde ağırlık yapmamaktadır. Montajı çok kolaydır. Dekoratif görünümü ile ön plana çıkmaktadır. Kablo kanallarının fiyatları da bu detaylar göz önünde bulundurularak değişmektedir. Sitemiz üzerinden en uygun fiyatlı kablo kanallarını satın alabilir ve düzenli kablo görünümüne kavuşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.