Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Elektrik Kabloların Zarar Görmesini Engelleyen Çelik Spiral Boru Çeşitleri Hangileri

22-01-2023 16:14
Elektrik Kabloların Zarar Görmesini Engelleyen Çelik Spiral Boru Çeşitleri Hangileri

Elektrik kablolarının zarar görmesini engellemek amacıyla üretilen çelik spiral boru çeşitleri sayesinde, kablolar yüke ve darbelere karşı korunabilmektedir. Kabloların korunmasının dışında sabitlenmesini kolaylaştırır. Özellikle elektrik hattının geçtiği kiriş ve kolon kısımlarında kabloların dönüş yaptığı noktalarda güvenlik amacıyla kullanılmaktadır.

Çelik Spiral Boru

Çelik spiral boru, elektrik kablolarının zarar görmesini engelleyerek koruma sağlayan bir hortum çeşididir. Kabloların korunmasını sağlayan bu boru çeşitlerinin farklı türleri vardır. Ancak en çok kullanılan çeşidi çelik olanlardır. Çap olarak farklı modelleri bulunan spiral borular küçük ve büyük çaplı olarak üretilmektedir. İçerisinden geçirilecek olan elektrik kablosunun kalınlığına göre doğru modeli seçmek oldukça önemlidir.

Mutlusan Çelik Spiral Boru

Mutlusan çelik spiral boru, özellikle sıcaklığın yüksek olduğu veya kimyasal direncin gerektiği uygulamalarda kullanım için uygundur. Bu ürünlerin dayanıklılığı diğer spiral boru türlerine göre daha yüksektir. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Standartlara uygun olarak üretilen bu boru çeşitleri, kolay bir şekilde kıvrılarak boru formuna dönüşebilmektedir. Bu sayede daha fazla konfor sağlanır.

Çelik Spiral Boru Fiyatları

Çelik spiral boru fiyatları, oldukça farklı alanlarda ve projelerde kullanıldığından dolayı fiyat olarak değişkenlik gösterecektir. Projenin ihtiyacı olan doğru modeli seçmek bu aşamada oldukça önelidir. Ancak genel olarak bakıldığında, üretim aşamasında kullanılan malzemesi, kullanım alanı, çap ve uzunluğuna göre değişkenlik gösterecektir. Bu aşamada en kaliteli ürünlerin kullanılması, ileriye dönük avantajlar sağlayacaktır. Bu ürünler ulaşılması zor alanlarda kullanılır kolaylıklar sunan bir boru çeşitleridir.Kullanım alanlarına ve projeye göre doğru boru türünün kullanılması oldukça büyük faydalar sağlayacaktır.Akım oluşturan kabloların zarar görmesini engellemek amacıyla tercih edilen bu kabloların kaliteli ve yüksek mukavemet sağlaması da oldukça önemlidir. Bu sayede kabloların zarar görmeden uzun süre kullanımı sağlanabilmektedir.Günümüzde oldukça fazla kullanılan bu kablo korumaları geniş bir kullanım alanına sahiptir. Projelerinizde hangi modeli kullanacağınızdan emin olamıyorsanız Elektrik Market’in uzman kadrosu ile iletişime geçerek projeleriniz için destek alabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Geniş ürün çeşitleri ve fiyatları için internet sitemizi inceleyerek siparişlerinizi verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.