Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Duvarlara Renk Katmaya Yardımcı Olan Elektrik Prizi Modelleri

22-03-2021 11:20
Duvarlara Renk Katmaya Yardımcı Olan Elektrik Prizi Modelleri

Elektrik prizi, ev ve ofis gibi yaşam alanlarında en işlevsel elektrik malzemelerinin başında gelmektedir. Duvarlara renk katmaya yardımcı olan elektrik prizi modelleri sayesinde hem enerji ihtiyacınızı karşılayabilir, hem de yaşam alanınızın dekorasyonunu bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz. Priz tesisatları, yaşam alanlarında güvenli ve kaliteli olarak seçilmesi gereken ürünlerdir. Bundan dolayı da elektrik yönetmeliklerine uygun, kaliteli ve dayanımı yüksek ürünleri tercih etmeniz gerekmektedir. Elektrik tesisatı kapsamında priz çeşitleri arasından seçim yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli konuların başında elektrik sisteminize uygun bir seçim yapmak gelmektedir. Bu çeşitleri arasından sıva altı priz, sıva üstü priz ve etanş priz çeşitleri arasından doğru seçimi yapabilirsiniz. Sıva altı olan priz çeşitlerinin dış çevresi PVC maddesi ile kaplanmıştır. Prizin dış bölümü farklı renkte tasarlanan ağaç kaplamalardan ya da plastik malzemelerden dizayn edilerek sizlere sunulur. Bu aşamada enerjinin bağlanacağı kontak bölümlerini mutlaka yanmaz ya da kaçağa sebep olmayacak şekilde tasarlanan ürünlerden seçmeniz gerekmektedir. Sıva altı priz çeşitleri ise; topraklı prizler, kapaklı prizler, çocuk korumalı priz modelleri, tv ve radyo prizleri, uydu ve sat prizleri, telefon prizleri olarak farklı amaçlara hizmet edecek şekilde üretilmektedir.

Elektrik Prizi Modelleri

Elektrik prizi modelleri elektrik gereksinimlerinize göre farklı modellerde üretilmektedir. Sıva üstü prizler, özellikle anten priz geçişli prizler, sıva üstü trifaze priz modelleri olarak kullanılmaktadır. Fakat elbette en çok dikkat edilmesi gereken konuların başında güvenlik gelmektedir. Bu noktada çocuklu evlerde tercih edilmesi gereken elektrik prizi modelleri korumalı olarak tasarlanan ve çocukların prize parmak sokmak ya da elektrik çarpmasına yol açacak durumlarda kalmasını engellemek adına dizayn edilmiş olmalıdır. Küçük çocuklar özellikle prizlere ellerini sokarak elektrik kazalarının yaşanmasına yol açabilmektedir. Bundan dolayı da kapaklı ve çocuk korumalı priz modellerini seçmeniz önem teşkil eder. Bunun yanı sıra farklı korumalı priz çeşitleri arasından da seçim yapabilirsiniz. Özellikle nemli yerler için daha farklı priz çeşitleri, çocuklu evler için buna uygun tasarlanmış priz modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Bu priz çeşitleri nem, toz, su, patlayıcı ve yanıcı gazlara karşı koruyuculu şekilde tasarlanmaktadır.

Elektrik Prizi Fiyatları

Elektrik prizi fiyatları satın alacağınız elektrik priz çeşitlerine göre birbirinden farklı fiyat aralıklarında tasarlanmaktadır. Prizin üretildiği malzemeler, prizin dayanım ve özelliklerini belirleyeceği için fiyatlar açısından oldukça etkili bir faktördür. Bundan dolayı da elektrik prizi fiyatları değişmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.