Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Düşük Enerji ile Çalışabilen Projektör Modelleri Hangileri

28-12-2022 14:17
Düşük Enerji ile Çalışabilen Projektör Modelleri Hangileri

Günümüzde güneş panelli olan projektörler sıklıkla tercih edilirken ZMR markası en enerji tasarrufu sağlayan projektörleri üretir. Elektrik enerjisi kullanılmadan aydınlatma işlevi yapan projektörlerde güneş enerjisiyle düşük bir enerji kullanılır. ZMR led projektör 200 watt enerji ile çalışan aydınlatmalar havaalanı ve büyük otogarlarda kullanılır. Hem iç hem de dış mekânlara uygun olan aydınlatmalar geniş alanlarda da kullanıma uygun olmasından dolayı büyük mekânlarda da sıklıkla tercih edilir. Güneş enerjisiyle çalışarak düşük enerji harcayarak tasarruf sağlayan aydınlatma çeşitleri sıcak iklim ve ortamlarda daha çok kullanılırlar. Bu alanlar park ve bahçeler iken bu alanlarda sıklıkla tercih edilirler.

Zmr Led Projektör

Enerji elde edebilmek ve günlük hayatımızı kolaylaştıracak çeşitli kaynaklar bulunur. Akşam ve gece saatlerinde aydınlatma görevi gören Zmr led projektör çeşitleri modern görünümleriyle günümüzde sıklıkla tercih edilir. Projektörler kendi içerisinde birçok farklı modele ayrılır ve farklı çalışma prensiplerine sahiptir. Aydınlatma sistemlerinden olan Zmr led projektör zengin bir çeşitliliğe sahiptir. Dış mekanlarda kullanılanlar su geçirmez özelliklere sahiptir ve düşük enerjiyle çalışabilen modeller tercih edilir. Led olan modellerde lamba yerine ledler tercih edilerek enerji tasarrufu sağlanır.

Zmr Projektör

Zmr projektör olan aydınlatmalar genellikle montaj gerektirmeyen özel ürünlerdir. Elektriğe bağlı olmadan çalışabilmelerinden belirli bir süre şarj edilerek kurulurlar. Kimi çeşitleri 5 saat kimi çeşitlerinin 7 saat çalışma süresi bulunur. Elektrik enerjisine ihtiyaç olmadan çalışan bu şarjlı ürünler oldukça kullanışlı ve pratik kurulan modellerdir.

Zmr Led Projektör 200 Watt

Sensörleri sayesinde sadece ihtiyaç anında ve hareket algıladığında çalışan hareket sensörlü aydınlatmalar son derece kullanışlıdır. Düşük bir enerji ihtiyacı bulunan projektörlerin hayvan ve insan hareketlerini algıladığında yanan, hareket olmadığı zaman sönen bir çalışma mekanizmaları bulunur. Tünel ve köprülerde sıklıkla tercih edilen projektörlerin güçlü bir ışık yapısı bulunur. Zmr led Projektör 200 Watt Tünel ve köprülerin dışında sokak, park ve bahçe aydınlatmalarında da tercih edilir. Elektrik tasarrufunda büyük etki sağlayan bu projektörlerin içerisinde led ışık kullanılması enerji alanında daha büyük avantaj sağlayacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.