Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Doğru Mağaza Aydınlatma Sistemleri Neden Önemli

17-04-2021 23:10
Doğru Mağaza Aydınlatma Sistemleri Neden Önemli

Mağaza aydınlatma hem alışveriş yapacak müşteriler hem de bu alanda çalışan kişilerin verimi için en önemli unsurların başında gelmektedir. Doğru bir mağaza aydınlatması ile ürünlerinizin ve iş yerinin çok daha şık gözükmesini sağlayabilir, aynı zamanda da tasarruf sağlayarak enerji harcamalarınızı da kısabilirsiniz. Mağaza aydınlatma sistemlerini doğru seçerek müşterilerinizin mağazada daha çok vakit geçirmesi de mümkün. Yanlış aydınlatma ya da gözleri yoran aydınlatma sistemleri hem müşterilerin rahatsız olmasına hem de çalışanların mutsuz ve verimsiz olmasına sebep olabilir. Aynı zamanda olması gerekenden fazla elektrik faturası da işverene gereksiz bir maliyet oluşturacaktır. Bundan dolayı da doğru mağaza aydınlatma sistemleri oldukça önemlidir. Mağaza aydınlat ihtiyaçları kapsamında; ofis led aydınlatma, mağaza led aydınlatma, mağaza led ray spot aydınlatma, işyeri etanj led aydınlatma, endüstriyel led aydınlatma, fabrika yüksek tavan led aydınlatma, exit ve acil çıkış led aydınlatma sistemleri arasından mağazanın temasına göre en uygun çeşide karar verebilirsiniz.

Mağaza Aydınlatma Armatürleri

Mağaza aydınlatma armatürleri mekanın özelliklerine, tavan yüksekliğine ve mağazanın genişliğine göre farklı ürün çeşitleri olarak tasarlanmaktadır. Özellikle mağazanız çok geniş ise (ev eşya mağazaları ya da endüstriyel mağazalar vb gibi). Ray tipi led spot armatür çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Bu tip aydınlatma modelleri özellikle çok geniş alanların aydınlatma ihtiyacı için kullanılmaktadır. Bu sebeple de hem şık hem de dekoratif aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Led aydınlatma sistemleri ışık yayan diyot olarak üretilen ışık çözümleridir. Bu aydınlatma sistemleri yarı iletken malzemelerden üretilen sistemleri ifade eder. Farklı montaj tiplerinde tasarlanır. Bundan dolayı da özellikle çok yüksek tavanlarda ya da çok büyük alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu özelliği ile de led lambalar birleştirilerek ya da tek tek kullanılarak oldukça canlı ve parlak renklere sahip de aydınlatma sistemleri dizayn edilebilir.

Mağaza Aydınlatma Ürünleri

Mağaza aydınlatma ürünleri için sitemiz üzerinden en şık tasarımlara göz atabilirsiniz. Armatür lambaların bir ya da birden fazlasını bünyesinde taşıyan tasarımlar olduğu için en şık tasarımlar arasında yer almaktadır. Armatür led aydınlatma sistemleri kafelerde, ofislerde, mağazalarda ya da iş alanlarında en çok kullanılan sistemlerin başında gelmektedir. Aydınlatma sistemleri arasında en şık seçeneklerin arasında bulunan aydınlatma armatürleri, bir ya da birden fazla lambayı bünyesinde taşıyarak dekoratif bir görüntüyü de sizlere sunar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.