Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Dış Mekan Aydınlatma Sistemleri Arasında Yer Alan LED Projektör Modelleri

08-07-2021 01:06
Dış Mekan Aydınlatma Sistemleri Arasında Yer Alan LED Projektör Modelleri

Dış mekanlar kolay aydınlatılabilen yerler değildir. Bu mekanları aydınlatma için son zamanlarda çok ünlü olan aydınlatma malzemelerinden LED malzemesi kullanılmaktadır. Aydınlatma sistemi oldukça güçlü olmasından dolayı dış mekanları kolaylıkla aydınlatabilmektedir. Bu LED projektör modellerinin dış yapısı oldukça dayanıklı maddelerden yapılmakta ve zorlu hava şartlarına karşı dayanıklıdır. Teknoloji geliştikçe bu LED projektörler daha farklı yapılara bürünmektedir. Teknoloji geliştikçe bu projektörlerin daha az yer kaplayan modelleri ortaya çıkmıştır. Park, bahçe ya da spor alanlarında kullanılabildiği gibi bireyler kendilerine ait seralarda da kullanılabilmektedir.

LED Projektör

LED projektör aydınlatmaların kullanım alanlarından bir tanesi de site bahçeleridir. Birçok binanın bulunduğu site içerisine bu projektörler yerleştirilerek binaların girişleri vb. kontrol edilmektedir. Ayrıca kır düğünlerinde de bireyler bu devasa LED projektörleri kullanmaktadır. Bu projektörlerin bir özelliği de yüksek performans ile düşük enerji tüketimidir. LED projektörler tasarruflu projektörlerdir. Bu projektörlerin uzun ömürlü olma özelliği bireylerin oldukça dikkatini çekmektedir. Neredeyse 60.000 saatlik bir ömre sahiptir. Yani uzun süreli kullanıma uygun olan bu projektörler birçok alana da hitap ederler.

LED Projektör Çeşitleri

LED projektör çeşitleri, iç mekanlarda kullanılan, dış mekanlarda kullanılan ya da su geçirmeyen gibi modellerle oldukça fazladır. Bütün bu sayılan çeşitlerin her biri dış etkenlere karşı oldukça dayanıklıdır. Bu çeşitlerin kullanımı oldukça yaygındır. Bu yargının sebeplerinden bir tanesi çevreye daha az zarar veriyor olmasıdır. LED lambalar daha az karbondioksit üretir ve bundan dolayı çevre dostu bir üründür.

LED Projektör Fiyatları

Aydınlanması zor olan dış mekanların aydınlatılmasında kullanılan bu yeni teknoloji ürün neredeyse sonsuz kullanım denilebilecek kadar uzun ömürlüdür. Bu projektörler enerji tüketiminde yalnızca 10-150 Watt arasında enerji kullanırlar ki bu da çok düşük bir miktardır. LED projektör fiyatları boyutlarına ya da şekillerine göre değişiklikler göstermektedir. Bunun yanı sıra bu projektörler tam bir fiyat/performans ürünüdür. Uzun süre kullanımı sayesinde sürekli almak yerine sadece 1 kere satın alınır ve uzun uzun kullanılabilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.