Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Dış Cephe Aydınlatma için Kullanabileceğiniz Wall Washer Aydınlatma Sistemleri

13-11-2020 12:13
Dış Cephe Aydınlatma için Kullanabileceğiniz Wall Washer Aydınlatma Sistemleri

Wall washer aydınlatma, yeni nesil aydınlatma sistemidir. Dış aydınlatma için kullanabileceğiniz Wall washer aydınlatma sistemleri sayesinde hem ekonomik hem de estetik bir aydınlatma çözümü elde edebilirsiniz. Led wallwasher aydınlatma sistemi, binaların dış cephesinde kullanılan bir aydınlatma sistemidir. Özellikle estetik açıdan oldukça başarılı olan bu sistemler, doğru renk ve kombinasyon ile tüm duvarınızı estetik bir harikaya çevirmektedir. Geniş alanlı yüzeyleri aydınlatabileceğiniz bu aydınlatma sistemleri, duvarın tüm yüzeyini ışıkla yıkayan bir estetik alan oluşturur. Bu aydınlatma sistemini tercih ediyorsanız güce, voltaja, ıp koruma sınıfına, rengine, renk sıcaklığına, ışık açısına ve kontrole dikkat ederek alışveriş yapmanız gerekmektedir.

Wall washer Aydınlatma

Wall washer aydınlatma sisteminde en önemli konuların başında güç gelmektedir. Güç, wall washer aydınlatma sisteminin mesafesini ve aydınlatma alanını belirleyen en önemli konuların başında gelmektedir. Temel performansı bakımından güç değerleri, alüminyum soğutucu gövde yapısına göre değiştiği için ihtiyaçlarınızı göz önüne alarak hareket etmeniz oldukça önemlidir. Bunun dışında bu aydınlatma sisteminde bir diğer mühim konu ise voltaj olmaktadır. Voltaj değerlerine karar verirken akım ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanız oldukça önemlidir. IP koruma sınıfı, bu aydınlatma sistemlerinde oldukça önemlidir. Toz ve suya karşı koruma özellikle dış cephe aydınlatmalarında hayati önem taşımaktadır. Renk kapsamında da bu aydınlatma sistemleri oldukça zengin renk skalasına sahiptir. Kırmızı, mavi, yeşil, amber, turkuaz, beyaz, gün ışığı, mor, pembe gibi farklı renkler arasından seçim yapabilirsiniz. Wall washer aydınlatma sistemleri ışık açısından da oldukça avantajlı bir konumdadır. Özellikle ihtiyaca göre açıları da düzenlenebilmektedir.

Wall washer Led Aydınlatma

Wall washer led aydınlatma sistemleri dış cephe aydınlatmalarında en estetik ve en çok tercih edilen aydınlatma çözümlerinin başında gelir. Duvarlar sanatsal olarak aydınlatmanın en ekonomik yolu olan wall washer aydınlatma sistemleri sayesinde ekonomik bir dış cephe aydınlatma tercihi yapabilirsiniz. Bu ışık kaynaklarını aynı zamanda iç mekanlarda da kullanabilirsiniz. Odaların daha parlak ve yüksek görünmesini sağlamak için kullanabileceğiniz bu aydınlatma sistemi, kamu binalarında, galerilerde ya da peyzaj aydınlatmalarında da sıkça kullanılmaktadır. İç mekanlarda daha parlak ve yüksek bir görünüm kazandırmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.