Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Depo ve İşyerlerinde Sıklıkla Kullanılan Led Floresan Armatür Çeşitleri

20-11-2020 10:48
Depo ve İşyerlerinde Sıklıkla Kullanılan Led Floresan Armatür Çeşitleri

Led floresan en çok tercih edilen aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Depo ve işyerlerinde sık sık kullanılan led floresan armatür çeşitleri isterseniz gün ışığı olarak isterseniz de beyaz ışık olarak kullanabileceğiniz, oldukça geniş renk çeşitliliğine sahip aydınlatma sistemleri olarak ortaya çıkar. Özellikle sitemiz üzerinden aradığınız tüm led aydınlatma sistem çeşitlerine sitemizden ulaşabilirsiniz. Yeni nesil en teknolojik aydınlatma sistemi olan led aydınlatma çeşitleri özellikle depolar ve iş yerleri için tercih edilen sistemlerin başında gelir. Bunun en büyük enerji tasarrufu ile de ön plana çıkmaktadır. Led aydınlatma sistemleri arasında en çok ön plana çıkan ise elbette floresan sistemdir. Diğer aydınlatma sistemleri ile kıyaslandığında oldukça yüksek avantaj sistemine sahiptir. Günümüzde birçok farklı renk seçeneği de olduğundan ihtiyacınıza uygun olan modelleri tercih edebilirsiniz. Özellikle halojen ve floresan lamba gibi aydınlatma elemanları yerine de kullanılabilmektedir.

Led Floresan Armatür

Led floresan armatür iş yerleri ya da depolar gibi aydınlatma ihtiyacının çok fazla olduğu ve elektrik tasarrufunun önemli olduğu alanlarda oldukça tercih edilmektedir. Diğer aydınlatma sistemleri ile kıyaslandığında çok daha az enerji harcamaları söz konusu olduğundan oldukça tercih edilir. Led ışık sistemleri aynı zamanda diğer aydınlatma sistemleri ile kıyaslandığında çok daha uzun ömürlü ve çok daha ekonomik bir aydınlatma tercihi olduğundan iş yerleri için tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra dayanıklı olmaları sayesinde her zaman kullanabileceğiniz bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle diğer lamba sistemlerinde içindeki teller kırılabilir ve koparak aydınlatma ihtiyacının kesilmesine sebep olabilir. Led ampul sistemlerinde ise bu gibi bir durum söz konusu olmamaktadır.

Led Floresan Fiyatı

Led floresan fiyatı için sitemiz üzerinden her zaman en uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz. Led floresan ışıkların en önemli özelliği esnek ve tek parça olarak birçok farklı alanda kullanılabilir olmasıdır. Bunun yanı sıra özellikle yüzde yüz kırılmaz ve su geçirmez olması sayesinde özellikle tercih edilir. Özellikle diğer lamba sistemlerinde içindeki teller kırılabilir ve koparak aydınlatma ihtiyacının kesilmesine sebep olabilir. Led ampul sistemlerinde ise bu gibi bir durum olmamaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.