Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Dekoratif Spot Armatür Çeşitleri ile Evinizi Dekore Edebilirsiniz

08-01-2022 19:44
Dekoratif Spot Armatür Çeşitleri ile Evinizi Dekore Edebilirsiniz

Evinizin dekoru için birbirinden şık armatürlerden seçerek ortama ayrı bir hava katabilirsiniz. Zevkinize uygun olarak, ister spor ister klasik görünümlü modellerden seçerek dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Dekoratif spot armatürler, şık ve sade görünümü sayesinde birçok alanda tercih edilen ürünlerdir. Evde, ofiste, mağazalarda, hol gibi alanlarda kolaylıkla kullanılabilen modelleri bulunmaktadır.

Spot lambalar, raf sistemlerinde veya nişlerde kullanılarak dekoratif olarak kullanımda hoş bir görsel etkiye sahiptirler. Özellikle iş yoğunluğunun yorgunluğunu evinizde atarken loş bir armatür kullanarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Koridorlarda ışık alan pencere bulunmadığı için aydınlatma sistemi olarak spot armatürler çokça tercih edilmektedir.

Sıva Altı Led Armatür

Sıva altı led armatür, asma tavanlarda sıva altına tesisat döşenerek kolaylıkla monte edilir. Sıva altı led armatür, monte edileceği asma tavan veya duvara delik açılarak yerleştirilir. Monte edildiğinde yüzeyle bütünleşmiş bir görünüm oluşur. Aydınlatma dekorasyonu olarak şık görünüme sahip sıva altı led armatür modellerini, çeşitli ebatlarla her zevke uygun bulmak mümkündür. Hem iç mekanlarda hem dış mekanlarda enerji yönünden tasarruflu ve aynı zamanda uzun ömürlü olması sebepleriyle aydınlatma sisteminin vazgeçilmez ürünleridir.

Sıva Altı Led Armatür Çeşitleri

Sıva altı led armatürlerin, farklı boyutlarda ve Watt özelliklerine göre çeşitleri bulunmaktadır. Aydınlatma yapılacak alanın büyüklüğü, kaç tane aydınlatma armatürü kullanmak gerektiği doğru belirlenmelidir. Sıva altı led armatürlerin yuvarlak modelleri olduğu gibi kare olarak seçenekleri de mevcuttur. Evlerinizde ideal bir aydınlatmaya sahip olmak hem de tasarruf elde etmek için led armatürlerin farklı çeşitlerinden seçerek harika dekorasyonlara sahip olabilirsiniz. Mutfak alanlarında uygulanmasını dilerseniz estetik görünümüyle, mutfağınıza şık bir hava katabilirsiniz. Sıva altı led armatür çeşitleri, birbirinden farklı modelleriyle kullanıcıların beğenisini beklemektedir.

Sıva Altı Led Armatür Fiyatları

Her zevke ve bütçeye uygun sıva altı led armatür bulmak mümkündür. Sıva altı led armatür fiyatları, markaya göre, boyutlarına göre değişkenlik göstermektedir. Uygun fiyat aralığına sahip sıva altı led armatür ürünlerine ulaşmak son derece kolaydır. Geniş fiyat aralığı ile içinize sinen armatüre kavuşabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.