Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Dekorasyona Uygun Olarak Led Aydınlatma Seçimi Nasıl Yapılmalı

04-09-2021 01:08
Dekorasyona Uygun Olarak Led Aydınlatma Seçimi Nasıl Yapılmalı

Enerji tasarrufu sağlaması ve daha aydınlık bir ortam oluşturması açısından önemli bir avantaja sahip olan led aydınlatma, farklı renk seçenekleriyle ve dikkat çekici tasarımlarıyla dekorasyonda da önemli bir avantaja sahiptir. Birçok avantaja sahip olması sayesinde son zamanlarda dekorasyonun önemli bir parçası olmuştur. Ev, iş yeri, ofis, kafe gibi birçok yerin dekorasyonunda led aydınlatmalar kullanılmaktadır. Kullanıldığı ortama göre ve renk seçenekleriyle de birçok çeşidi bulunmaktadır.

Led Aydınlatma Ürünleri

Led aydınlatmanın, diğer aydınlatmalara göre uzun ömürlü olması, düşük enerji harcaması ve aydınlık bir ortam oluşturup karmaşıklıktan kurtarması gibi birçok üstünlüğü bulunur. Ürün bakımından da led aydınlatma ürünleri diğer aydınlatmalara göre daha fazla çeşide sahiptir. Örneğin Led spotlar, led projektörler, led paneller, led ampuller, led tavan armatürleri, şerit ledler, ledli ışıldak, ledli el feneri, ledli masa lambası, led avizeler, led floresan, tavan ledleri, ray tipi led spot armatürler gibi birçok farklı ürünleri vardır.

Led Aydınlatma Sistemleri

Led aydınlatma sistemleri son zamanlarda iç ve dış mekan gibi birçok alanda kullanımı popüler olan bir aydınlatma sistemidir. Kullanıldığı ortamın dekorasyonuna uygun birçok led aydınlatma sistemi vardır. Örneğin geniş, yüksek tavanlı ve aydınlatma ihtiyacının fazla olduğu iş alanları gibi mekanlarda yüksek tavan led armatürleri kullanılarak daha aydınlık bir ortam sağlanabilir. Kafelerin girişinde ise göz alıcı ledli tabelalar koyarak dikkat çekici özelliği artırabilirsiniz. Basık bir evin odalarında led aydınlatma sistemi kullanarak daha ferah bir ortam oluşturabilirsiniz. Ayrıca mutfak dolaplarına konulan ledler ile mutfağınıza farklı bir görünüm katabilirsiniz.

Led Aydınlatma Çeşitleri

Kullanım alanına göre birçok led aydınlatma çeşitleri bulunmaktadır. Bu çeşitliliğin fazlalığı iseçok yönlü kullanım alanı sağlamaktadır. Sensörlü çeşitlerin de birçok kullanım alanı vardır. Örneğin binaların tuvaletlerinde, girişlerinde, merdiven boşluklarında ve balkonlarında kullanılarak daha fazla enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Sensörlü çeşitlerin yanı sıra sıva altı led armatür, sıva üstü panel led armatür, sıva üstü led armatür, acil aydınlatma ve yönlendirme, havuz armatürü, led sis farları, bisiklet aydınlatma ledleri gibi birçok çeşidi vardır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.