Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Damla veya Askı Olarak da Bilinen Sarkıt Armatür Modelleri

17-04-2021 23:00
Damla veya Askı Olarak da Bilinen Sarkıt Armatür Modelleri

Sarkıt armatür, evlerde ya da kafelerde kullanılabilen aydınlatma çözümleridir. Tasarım ve temalara göre de restoranlarda ya da ofislerde de güvenle kullanabileceğiniz ürün çeşitleri arasında yer almaktadır. Aydınlatma çözümleri arasında en şık duran ürün çeşitleri arasında yer alan sarkıt armatür modelleri, genellikle aydınlatma amacıyla lokal bölgelerde kullanılmaktadır. Sarkıt aydınlatma armatür çeşitleri tavandan sarkıtılarak kullanılmaktadır. Bundan dolayı da dekorasyon açısından oldukça tercih edilen ürün çeşitleri arasında bulunmaktadır. Sarkıt aydınlatma sistemlerini dilerseniz evlerinizde, dilerseniz oturma odalarında ya da salonlarda da kullanabilirsiniz. Bunun ötesinde yemek masaları ya da çalışma masalarının üzerini lokal olarak aydınlatmak için de bu ürünleri tercih edebilirsiniz.

Sarkıt Aydınlatma

Sarkıt aydınlatma her koşulda ve her şartta aydınlatma amacına hizmet ederken aynı zamanda mekanının şıklığına da ortak olmaktadır. Kafe ve restoran tasarımlarında popüler bir kullanım imkanına sahip olan sarkıt aydınlatma sistemleri, özellikle masalarının üzerine konumlanması ile tasarımda farklı bir imkanın da ortaya çıkmasına destek sağlamıştır. Ofis ve iş yerlerinde de çalışanların motivasyonunu ve psikolojik durumunu desteklemek adına daha yumuşak ve sıcak bir ortam yaratmak adına sarkıt aydınlatma kullanılabilmektedir. Sarkıt aydınlatma çeşitleri ofislerde ve iş yerlerinde masanın üzerine konulmak sureti ile kullanılan bir aydınlatmadır. Günümüzde en çok karıştırılan konuların başında ise avize ve sarkıt modeller olmaktadır. Avize ve sarkıt ürünler birbirinden farklı donanımlara sahiptir. Avizeler genel olarak sarkıtlara kıyasla daha ağırdır. Bundan dolayı da güçlü zincirlere sahip olması gerekmektedir. Sarkıtların askı sistemlerinde ise zincir yapı kullanılmaktadır. Ancak buna rağmen kordon ya da halat gibi hafif ağırlıklar kolayca taşınabilmektedir. Avize ve sarkıt tasarımları farklı donanımlarda üretilmektedir. Metal, cam gibi farklı malzemeler ile tasarlanmakta ve üretilmektedir. Sarkıt aydınlatma sistemleri özellikle cam, vitray, plastik gibi daha hafif malzemelerden de üretilebilmektedir.

Sarkıt Aydınlatma Modelleri

Sarkıt aydınlatma modelleri birbirinden farklı boyutlar, hacimler ve özelliklerde tasarlanmaktadır. Bu ürünler arasından kullanacağınız mekana uygun olan tasarımları tercih edebilirsiniz. Plastik, cam ya da tiffany gibi malzemeler arasından kullanmak istediğiniz modele karar verebilirsiniz. Metal ya da cam gibi malzemeler de kullanılmaktadır. Sarkıt cam tasarımlarının en önemli avantajı ise hafif ve güvenli olmasıdır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.