Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Solar Aydınlatma Hangi Alanlarda Kullanıma Uygundur

07-06-2022 23:37
Cata Solar Aydınlatma Hangi Alanlarda Kullanıma Uygundur

Özellikle açık hava aydınlatmasında tercih edilen CATA solar aydınlatma seçenekleri özel konutların arka bahçesinde, otel ve restoranların bahçe düzenlenmesinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Aydınlatma teknolojisindeki en taze gelişmelerden ilham alınarak tasarlanan bu modeller sağladıkları kullanım olanakları, farklı şekil ve Watt seçenekleri sayesinde son yıllarda en çok rağbet gören aydınlatma ürünleri arasında yer alır. Hem bahçe duvarına hem de zemine yerleştirilmeye uygun olan bu modeller sayesinde idealinizdeki bahçe tasarımlarını kolayca oluşturabilirsiniz.

Solar Aydınlatma

Endüstriyel tasarımın en güncel örnekleri arasında yer alan solar aydınlatma modelleri kullanıcılarına sağladığı uzun ömürlü ve ekonomik kullanım olanakları ile bilinir. Gün boyunca güneşten aldığı enerjiyi depolayan bu akıllı tasarımlar topladıkları enerji sayesinde oldukça düşük maliyetle çalışırlar. LED aydınlatmanın açık hava aydınlatması ile buluştuğu solar aydınlatma seçenekleri açık hava aydınlatmasında çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Size özel bahçenizi bu aydınlatma seçenekleri ile aydınlatabileceğiniz gibi bahçe duvarlarınızı da bu ürünler ile belirginleştirebilirsiniz.

Solar Sokak Aydınlatma

Güneş enerjisi ile çalışan solar sokak aydınlatma seçenekleri hem doğa dostu tasarımları hem de ekonomik olmaları sebebi ile son yılların yükselen ürünleri arasında yer alır. Şahsi mekanların aydınlatılmasında olduğu kadar sokakların da aydınlatılmasında tercih edilen solar aydınlatma seçenekleri sağladıkları uzun süreli kullanım imkanı ile bilinir. Kamusal alanlarda da kullanıma uygun olan bu ürünler hem geniş hem de dar ve uzun sokakların etkin bir biçimde aydınlatılması için oldukça ideal olup priz kullanımına ihtiyaç bırakmaz. Bu sayede kendi kendine şarj olan bu ürünleri kablo maliyetine gerek kalmadan kullanabilirsiniz.

Cata Aydınlatma

Birbirinden göz alıcı modellere sahip olan CATA aydınlatma seçenekleri hem bahçe hem de sokak aydınlatmaları için oldukça idealdir. Bu ürünleri hususi arka bahçenizi tasarlamak için kullanabileceğiniz gibi dilerseniz otellerin ve restoranların dış mekan tasarımlarını düzenlemek için de tercih edebilirsiniz. Hem duvara asılmaya hem de zemine yerleştirmeye uygun olan bu ürünler onlarca seçenek olanağına sahiptir. Bu sayede nostaljik görünümlerden modern esintilere kadar çeşitli ürün olanağı ile uzun soluklu ve uygun maliyetli bir dış mekan aydınlatması elde edilebilir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.