Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Şerit Led Trafosu Nasıl Bağlanır

09-08-2021 02:13
Cata Şerit Led Trafosu Nasıl Bağlanır

Günümüz modern evlerinde, özellikle gizli aydınlatma unsuru olarak kullanılan, mağaza vitrinlerinde de dekoratif aydınlatma olanağı sunan şerit ledler uzun ömürleri ve ekonomik aydınlatma sebebiyle tercih edilmektedir. Farklı aydınlatma güçleri, iç mekan, dış mekan alternatifleri, çeşitli renk seçenekleri sayesinde geniş bir kullanım alanına sahip olması da başka bir tercih sebebidir.

Şerit ledler 5 metrelik rulolar halinde satışa sunulur ve belirtilen yerlerden kesilerek kullanmak istediğiniz yere uygun uzunluklarda ayarlayabilirsiniz. Şerit ledlerin her iki ucunda kırmızı ve siyah kablolar vardır. Cata şerit led trafosu üzerinde bulunan bağlantıya hazır kablolardan (+) artı olana kırmızı, (-) eksi olana siyah şerit led kabloları bağlanır. Yüksek watt gücüne sahip Cata led trafosu üzerinde klemens tarzı bağlantı noktaları vardır ve her bağlantı noktası giriş, çıkış, faz, nötr ve topraklama olarak bilgilendirilmiştir. Bu tarz yüksek watt gücü Cata şerit led trafosu kullanacaksanız, iki şeye dikkat etmelisiniz. Birincisi su, nem ve rutubetten korunmuş bir lokasyona yerleştirmeniz, ikincisi de trafo güvenliği ve uzun ömrü için topraklı prizden besleme almanızdır. Topraklama, akım kaçağı olma durumunda hayati ve maddi kayıpları önlemek için önemlidir.

Cata Led Trafosu

Genellikle iç mekanlarda kullanılan bu tip trafoları, dış mekan şerit ledlerinde kullanmak istediğinizde Cata led trafosu modelleri arasından su sızdırmaz olan modellerden seçmeli veya mutlaka su sızdırmazlık özelliği olan özel kapaklı kutulara koymalısınız.

Cata Şerit Led Trafosu

DC çıkış sayısından farklı amper ihtiyacına, iç mekan veya dış mekan kullanıma uygun çeşitleri ile çok zengin bir ürün yelpazesine sahip Cata şerit led trafosu, uygun maliyetlerle beğeninize sunulmaktadır. 3 amperden- 30 ampere kadar değişik güçlerde, tek DC çıkıştan, 3 DC çıkışa kadar farklı modellerle kullanıcıların tercihine sunulmaktadır. Sizde, ihtiyacınız olan amper ve beslemek istediğiniz şerit led sayısına göre tercihinizi belirleyebilirsiniz.

Led Trafosu Fiyatları

Kullanacağınız şerit ledlerin toplam uzunluğu, seçeceğiniz amper gücünü, aynı beslemeden birden fazla şerit lede enerji vermeniz durumu da DC çıkış sayısını belirler. İç mekan veya dış mekanda kullanacak olmanızda da sızdırmazlığını ön plana çıkarır. Tüm bu parametreler doğrultusunda seçeceğiniz Cata led trafosu ona göre farklı fiyatlarda olacaktır. Led trafosu fiyatları seçtiğiniz ürüne göre değişiklik göstermektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.