Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Şerit Led Nerede Satılır

07-06-2022 21:47
Cata Şerit Led Nerede Satılır

Led ışığın kullanımı her geçen gün daha da artmaktadır. Bunun başlıca sebepleri arasında led ışığın ekonomik oluşu, dekoratif oluşu, uzun ömürlü oluşu gibi sebepler yer almaktadır. Şerit ledler, led ışıkların satıldığı birçok yerde bulunabilmektedir. Özellikle internet kullanıcılara birçok çeşit sunmaktadır.

Cata Şerit Led

Led ışığın avantajları öğrenildikçe kullanımı da yaygınlaşmıştır. Bu nedenle led ışıklardan ev aydınlatmasından eğlence merkezlerine kadar birçok alanda faydalanılmaktadır. Son dönemlerde oldukça popülerleşen şerit led çeşidi de birçok fayda sağlayan, led ışığın kullanım alanını genişleten bir çeşittir. Şerit ledler, uzun ve ince bir şerit üzerine belirli aralıklarla yerleştirilen led çiplerden oluşmaktadır. Güç kaynağına bağlandıktan sonra bu çipler dışarı led ışık vererek aydınlatma sağlamaktadır. Oldukça dekoratif bir aydınlatma biçimi olan şerit ledler pek çok mekanda kullanılabilmektedir. Şerit led alınırken farklı uzunluklardaki şeritler arasında tercih yapılabilmektedir. Led şerit, halka şeklinde bir aparata sarılı olarak gelmektedir. Çiplerin bulunduğu yüzeyin arkasında bantla kaplanmış yapışkan bir yüzey bulunmaktadır. Bu bant kaldırılarak yapışkan yüzey yardımıyla şerit istenilen her yere yapıştırılabilmektedir. Bu sayede kullanım alanı genişlemekte ve Cata şerit led ile oldukça modern bir görüntü ile aydınlatma yapılabilmektedir.

Cata Şerit Led Çeşitleri

Led ışıklar her şekilde ve görünümde olan aydınlatmalarda kullanılabildiği için pek çok çeşidi bulunmaktadır. Bu çeşitlerden biri son dönemlerde oldukça popüler hale gelen şerit ledlerdir. Şerit ledlerde birçok çeşit bulunmaktadır. Çeşitler uzunluğa, renge, güce, led çip sayısına göre değişebilmektedir. Dolayısıyla Cata şerit led çeşitleri arasında doğru seçim yapmak oldukça önemlidir. Bunlardan ilki, şeridin tek renkli mi yoksa çok renkli mi kullanılacağıdır. Bazı şerit ledler tek bir renk sunarken bazı şerit ledlerde 8 farklı renk seçeneği ile renkler arasında geçiş yapılabilmektedir. Beklentiye göre ledlerin gücü yüksek seçilebilir veya şerit üzerinde bulunan çiplerin sayısı arttırılarak daha güçlü bir aydınlatma elde edilebilir.

Cata Şerit Led Fiyatları

Kullanım ömrü düşünüldüğünde Cata şerit led fiyatları oldukça ekonomiktir. Bir led ışık yaklaşık olarak 50 bin saat kadar çalışabilmektedir. Fiyatlarının da yüksek olmaması nedeniyle çalışma performansına göre şerit led fiyatlarının her bütçeye uygun olduğu söylenebilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.