Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Şerit Led Ne Kadar Isınır

28-12-2022 14:10
Cata Şerit Led Ne Kadar Isınır

Led lambalar soğuk kaynaklar olarak bilinir ve farklı bir sistemle ışık üretmekle görevlidir. Şerit led lambalar çok ısı yaymasa da bağlantıları sayesinde belirli bir ısı yayarak aydınlatma görevi üstlenirler. Isı yaymasını engellemek ve fazla ısınmamasını sağlamak amacıyla düşük sıcaklıklarda çalıştırılması, soğutma yöntemi kullanılması gereklidir. Normal şartlarda ve ortamda alan ne kadar soğuk ise ışık verimleri o kadar iyi sağlanır. Bu nedenle yüksek sıcaklıklar ışık verimi üzerinde etkili olarak azaltır. Halojen ve diğer ampul çeşitleri gibi ısınma göstermeyen aydınlatmalardır.

Şerit Led

Şerit led çeşitleri genel olarak markası, modeli ve hava akışkanlıklarına göre 60-100 derece sıcaklık aralıklarında değişiklik gösterir. Kaliteli olan Cata şerit led aydınlatmalarda 125 dereceye kadar dayanıklı güç kaynağı olarak kullanılır. Diğer ampuller ise 131-181 dereceye kadar sıcaklıkta olma özelliği taşır.

Şerit Led Çeşitleri

Kaliteli olan Şerit led çeşitleri aydınlatmalarda yaz ya da kış fark etmeden güvenle dokunabilir ve kullanabilirsiniz. Aydınlatmalar kişisel konular olup tercihleri tamamen kişilere özel olarak belirlenir. Parlaklıkları ve renkleri kişilerin beklentilerine göre farklılık gösterirken kaliteleri de markalara göre farklılık gösterecektir. Bu nedenle doğru tercihlerin yapılması hem ortamla uyumu hem de sıcaklık bakımından önem taşır.

Cata Şerit Led

Cata şerit led aydınlatmaların düşük enerji tüketimleri mevcut iken yüksek ışık gücüyle aydınlatma sağlar. Homojen bir ışık dağılımı sağlar ve uzun ömürlü bir kullanım imkânları mevcuttur. Led aydınlatmalar düşük maliyetlerle satın alınabilirler. Işık şiddetleri ayarlanabilir ve kontrol cihazlarıyla istenilen özellikler kazandırılabilir. Termal yapışkan bantların kullanılması ve kolay monte edilebilmesi açısından kullanım alanları geniş ve kullanımları oldukça pratiktir. Geniş renk skalası ve ürün çeşitliliği olan şerit aydınlatmalar beyaz, gün ışığı, kırmızı, mavi ve pembe gibi renklerde olabilirler. Şerit olan led aydınlatmalar çok ışık yayarken aynı zamanda çok da ısınırlar. Genellikle soğutucuların kullanılmasıyla stabil bir şekilde çalışması sağlanır. Dış mekan aydınlatmalarında güvenli kullanılması ve yüksek ışık şiddeti bulunmasından dolayı sıklıkla tercih edilen aydınlatmalardır. Soğutma sistemlerinin kullanılmasıyla uzun ömürlü bir şekilde kullanabilmek mevcuttur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.