Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Şerit LED Nasıl Bağlanır

04-09-2021 22:58
Cata Şerit LED Nasıl Bağlanır

Şerit LED’ler, genellikle dekoratif amaçlı olarak kullanılan lambalardır. Bu lambaların bağlanma şekli ise merak edilen bir konudur. Öncelikle dilediğiniz özelliklere sahip Cata şerit LED’leri satın aldıktan sonra, trafoya ihtiyacınız olacaktır.

Trafoların akım kapasiteleri birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Bunun yanı sıra trafonun üretim yapacağı en yüksek akım etiket üzerinde belirtilmektedir. Uygun trafoyu seçtikten sonra, 220 V kaldırma gücüyle çalışan şehir şebekesine giriş yapılır. Çıkıştan alınan 12 V ise şerit LED sisteme bağlanır.

Cata Şerit LED

Cata şerit LED aydınlatma konusunda en yaygın kullanılan aydınlatmalardan bir tanesidir. Bu ürünlerin, pek çok çeşidi bulunmaktadır. Cata LED aydınlatma araçlarının en yaygın şekilde kullanılan modeli, şerit LED lambalardır. Esnek yapısı sayesinde, doğrusal olmayan eşya ve nesnelere kolaylıkla yapışmaktadır.

Bükülme özellikleri sayesinde de zorluk çıkarmadan istenilen zemine kolayca tutturulur. Cata şerit LED’lerin renk skalası da bir hayli geniştir. Renk zenginliği sebebiyle bu lambalar sıklıkla tercih edilen LED’ler arasındadır.Bu lambaların oluşumu LED ampullerin ince bir şeritte dizilmesiyle meydana gelir.

Cata Şerit LED Çeşitleri

Cata şerit LED çeşitleri, iki ana grupta incelemek mümkündür. Analog ve dijital olarak kullanım özelliğine sahip olan bu ürünler, kullanılacak mekanlara ayrı ayrı seçenekler sunmaktadır. Aslında bu ürünlerin çeşitleri çiplerine ve diğer kıstaslara bağlı olarak sınıflandırılır. Örneğin, 3 çipli modeller, en fazla tercih edilen lambalar arasındadır.

Çipin sayısı ışık gücünü temsil eder. Çip sayısı arttıkça aydınlatma gücü de artmaktadır.Genel olarak dekoratif olarak kullanım için Cata şerit LED çeşitleri tercih edilir. Bu nedenle, aydınlatma gücünün çok yüksek olmasına ihtiyaç duyulmamaktadır.

Cata Şerit LED Fiyatları

Cata şerit LED’ler, farklı tip özelliklere ve seçeneklere ayrılmaktadır. Buna bağlı olarak da her ürünün üretim özelliğine göre fiyatı değişkenlik göstermektedir. Cata şerit LED fiyatları; model, teknik özellikler, çip sayısı, ışıklandırma oranı, malzemesi ve kalitesine bağlı olarak kendi içinde değişiklik gösterir. Her bir ürünün fiyat aralığı farklı olması nedeniyle Cata şerit LED’lerin fiyatları konusunda net bir bilgilendirme yapılması doğru olmaz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.