Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Şerit LED Bağlantısı Nasıl Yapılır

04-09-2021 23:26
Cata Şerit LED Bağlantısı Nasıl Yapılır

LED lambalar çip sayısına ve diğer teknik özelliklere bağlı olarak seçeneklere ayrılmaktadır. Bu nedenle, bağlantı özellikleri de farklılık gösterebilmektedir. Uygun güç kaynaklarının seçilerek, şerit ledlerin bağlantı aşamasına geçilmelidir. Led aydınlatmalar için bu ürünler SMPS olarak bilinmektedir.

Şeritlerin çip sayılarına göre de bağlantısı farklı şekillerde yapılır. Örneğin, tek çipli şerit ledler de 5 cm’de bir kesim noktaları yer alır. Bu noktalardan LED’ler kesilir ve bağlama işlemi tamamlanır. Ancak üç çipli şerit LED’lerde ise bu oran 10 cm’dir.

Cata Aydınlatma

Cata aydınlatma ürünleri geniş bir kategoride incelenebilir. Abajur, led şerit, ampül, dış mekan ve iç mekan aydınlatmaları olmak üzere daha birçok ürün seçeneği bulunmaktadır. Cata aydınlatma markalı ürünler, son derece kaliteli ve sağlam özelliklerde satışa sunulur. Bu durum ise ürünlerin ömrünün uzun olmasına yardımcı olur.

Aydınlatma ürünleri arasında, son teknoloji ve teknolojiye uyumlu seçenekler de yer almaktadır. Çünkü Cata Aydınlatmanın, yeni tasarımlar üretme konusunda oldukça başarılı çalışmaları bulunmaktadır.

Cata Led Aydınlatma

LED aydınlatma ürünleri konusunda son derece kaliteli seçeneklere sahip olan Cata markası, bu anlamda farklı özellikli üretimlere imza atmaktadır. Ürünlerin çip ve renk seçenekleri sayesinde her mekana rahatlıkla uyum sağlamaktadır. Cata LED aydınlatma ürünleriyle iç ve dış mekanlarda dekoratif alanlar oluşturabilirsiniz.

Ürünlerin renk tonları açık ya da koyu olarak ayrılmaktadır. LED’lerin en çarpıcı özelliklerinden biri de rengi tek başına kullanarak, aydınlatmayı gerçekleştirebilmesidir. Bunun yanı sıra birden çok rengi de geçişlerle ayarlayarak ortamda rengarenk bir ambiyans yaratır.

Cata Şerit LED

Şerit şeklindeki LED lambalar, uzunluk ve dış malzeme özelliği olarak farklı imalat yapılarına sahiptir. Cata şerit LED modellerini balkon, banyo, mutfak ya da dış mekanlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanım alanlarına göre de dış malzeme yapılarını tercih edebilirsiniz. Örneğin, nemli ortamlarda hortumlu şerit ledleri kullanırsanız, ürününüz sudan etkilenmeyecektir. Şerit LED’lerin çip özelliklerine bağlı olarak da aydınlatacağınız mekana uyan ürünü tercih edebilirsiniz. Çünkü ürünlerin çipleri, aydınlatma gücünü ifade eden özelliklerdendir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.