Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Led Şerit Aydınlatma Nasıl Bağlanır

09-08-2021 01:43
Cata Led Şerit Aydınlatma Nasıl Bağlanır

Cata şerit led şeritler, renkli ve dekoratif aydınlatmalar olarak piyasada yerini almaktadır. Farklı renklere sahip olan bu ışıklandırmalar, klasik ampullerden biraz daha farklıdır. Genel olarak 12 V gücünde olan ledler, model değişikliğine göre volt seçeneklerine ayrılır. Şerit ledleri çalıştırmak için led trafosuna ihtiyaç vardır. Bu sebeple, kurulum ve bağlantısının yapılması gerekir.

Öncelikle ihtiyaç duyduğunuz trafoyu belirlemeniz gerekmektedir. Daha sonar 12 V olarak kullanılacak olan trafonun 36 Watt veya 3.0 amper gücünde olduğundan emin olmalısınız. Daha sonra, gücünü alan 12 V şerit Led’in bağlama işlemine geçebilirsiniz.

Cata Şerit Led

Cata şerit led seçenekleri yüzey olarak minimal boyutlara sahiptir. Led ve diğer bileşenlerle üretilen ince bir iletken bantla tercih edilen zemine yapıştırılırlar. Küçük boyutlardaki Led ampullerin sıralı bir şekilde esnek ve ince formlu şeride dizilmesiyle tasarlanmışlardır. Cata şerit ledler, esnek bir kullanım alanına sahip olduğu için hemen hemen her mekanda kullanabilir. Şerit Ledler, günlük hayatınızın her alanında rahatlıkla kullanabileceğiniz aydınlatmalardır. Bu nedenle, çok sık tercih edilen Led türlerinden bir tanesidir.

Cata Şerit Led Çeşitleri

Cata markasına ait Led çeşitleri geniş bir piyasaya sahip olan ürünler arasındadır. Ev, araçlar, endüstriyel uygulamalar, eğlence sektörü, ofis ve daha birçok alanda Cata şerit led çeşitleri kullanabilirsiniz. Bu ürünlerin farklı uzunlukları, renkleri ve yoğunlukları vardır. Aynı zamanda, kullanacağınız mekana göre voltajını da siz belirleyebilirsiniz.Çünkü şerit ledlerin, farklı voltajlara sahip üretimleri de mevcuttur.

Kolay bir şekilde soyulan ve yapıştırılabilen led ışıkları, dilediğiniz mekana kolayca monte edebilmeniz için özel bir bantla üretilmiştir.Uygulama için hangi şeridi tercih etmeniz gerektiğine sizin karar vermeniz gerekmektedir. Güç kaynağı, aksesuar tercihi ve buna benzer sebepleri belirleyerek Cata markasına ait Led lambaları dileğiniz ortamda kullanabilirsiniz.

Cata Led Şerit Fiyatları

Cata led şerit fiyatları, ürünün niteliğine, modeline ve benzeri durumlara bağlı olarak değişkenlik gösterecektir. Farklı mekanlara yapıştırabileceğiniz bu dekoratif aydınlatmalar, son derece kullanışlıdır. Led aydınlatmaları, süsleme, fon uygulama ve dikkat çekme gibi amaçlarla tercih edebilirsiniz. Ancak ürünlerin voltaj durumu, büyüklüğü, niteliği ve buna benzer sebepleri fiyat aralıklarını etkileyecektir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.