Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Led Projektör Ne İşe Yarar

09-08-2021 01:50
Cata Led Projektör Ne İşe Yarar

Cata led projektör binaların dış cephesini aydınlatmak için kullanılır. Bu hem karanlık olsa dahi binanın tanınabilmesi hem de özellikle akşamları çalışan binaların çekici bir görünüme sahip olması için tercih edilmektedir.

Cata Led Projektör

Cata led projektör ile birçok binayı çekici hale getirmeniz mümkündür. Özellikle otellerde sıklıkla kullanılan bu aydınlatmayı farklı binalarda da kullanabilirsiniz. Hem binayı göze çekici gelecek şekilde göstermek hem de binanın çevresini aydınlatarak güvenli hale getirmek için led projektörler çok kullanışlıdır. Farklı renklerle birleştirerek aydınlığı görsel bir şölene çevirerek binayı daha çekici kılabilirsiniz. En karanlık ortamlarda bile gerekli aydınlatmayı sağlaması nedeniyle led projektörler dış cephe planlamasında ilk tercihlerinizden biri olmalıdır.

Cata Led Projektör 200W

Cata led projektör 200W veya 100W ya da 50W seçeneklerinden biri ile dış cephenizi aydınlatabilirsiniz. Ancak her zaman ışık gücünün fazla olması göze güzel gelmeyebilir. Bu nedenle ortamın ne kadar karanlık olduğuna bağlı olarak aydınlatma gücünü tercih etmelisiniz. Hatta tek bir güçlü led projektör yerine daha az ışık saçan birkaç tane projektörü ortama yayarak aydınlatmayı sağlayabilirsiniz. Şayet güçlü ışıklar karanlık ortamda çok fazla göz yoracak ve ortam çekiciliğini kaybedebilecektir. Özellikle akşamları loş ışıklar çok daha çekici olmakta ve göz yormadığı için de bu ortamda vakit geçirmek daha keyifli olmaktadır. Bu nedenle led projektörleri kullanacağınız dış cephenin karanlıkta nasıl göründüğünü analiz ederek doğru aydınlatmayı sağlamalısınız.

Cata Led Aydınlatma

Cata led aydınlatma evlerin dış cephesinde iş yerlerinde olduğu gibi rahat kullanılamaz. Çünkü hem kullanılan ortam yapı gereği dar olacak hem de ışık yalnızca göze çarpan bir parıltı olacaktır. Ancak yine de evinizin dış cephesinde led aydınlatma kullanacaksınız en düşük voltajı seçtiğinize emin olmalısınız. Aksi halde hem çok yanlış bir aydınlatmaya para harcamış olacaksınız hem de kabarık elektrik faturalarına katlanmak zorunda kalacaksınız. Büyük bir dış cepheye sahip evlerde loş aydınlatmalar evin görünümünü yumuşatabilir. Yalnız yine de düşük güçteki projektörleri seçmeye dikkat etmeniz gerekecektir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.