Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Led Projektör Nasıl Çalışır

09-08-2021 02:00
Cata Led Projektör Nasıl Çalışır

Cata led projektör uzun süre ışık yayabilme özelliğine sahiptir ve elektrikle çalışmaktadır. Genelde mekanların dış cephelerini dekoratif bir şekilde aydınlatmak için kullanılan led projektörler kare ya da dikdörtgen şekildedir.

Cata Led Projektör

Cata led projektör güçlü bir aydınlatma özelliğine sahip olduğu için dış mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evinizin dış cephesini aydınlık tutmak için abartılı olabilir ancak iş yerlerinizde tercih edebileceğiniz aydınlatmalardandır. Yalnız diğer ışıklandırmalara göre daha uzun süre kullanabilseniz de masrafını gözden kaçırmamanız gerekir. Karanlık alanlarda ortam aydınlanana kadar yanacak olan bu projektörler masraflı bir seçim olabilir. Her ne kadar led olması masrafı azaltsa da gerekli bütçeye sahip olmadan tercih etmemelisiniz. Ancak led projektörlerin özellikle lüks mekanlarda oluşturduğu görüntü yapacağınız harcamaya değecek türdendir. Aydınlık ancak loş bir ortam oluşmasını sağlayan led projektörleri otel, mağaza, AVM gibi binaların dış cephesinde tercih etmeniz akıllıca olacaktır.

Cata Led Projektör 100W

Cata led projektör 100W gücüne sahip olabildiği daha düşük güçlerde de tercih edebilirsiniz. Bu aydınlatma aracının elektrikle çalıştığının bilincinde olarak dış cephede dengeli olarak yerleştirmelisiniz. Sık yerleştirerek tamamen aydınlık bir ortam oluşturmaya çalışmak yerine çevredeki bina ya da araçları da değerlendirerek farklı renkte görüntüler oluşturmanız ortamı daha çekici gösterecektir. Böylece daha fazla masraf yapmadan çok daha güzel bir görüntü oluşturmuş olacaksınız. Led projektörün ışık gücünü kullanacağınız ortama göre seçmelisiniz. Dengeli ışık gücü tercihi daha az led projektörle dahi güzel görüntü oluşmasına vesile olacaktır. Bu nedenle led projektörlerin dizaynını akıllıca yapmalısınız.

Cata Led Projektör 50W

Cata led projektör 50W gücü ile 100W gücünü bir arada kullanarak dengeli bir aydınlatma sağlayabilirsiniz. Yalnızca tek projektörle yapılan aydınlatma büyük cepheye sahip binalar için yeterli olmayacaktır. Aynı şekilde fazla karanlık alanlarda da tek projektörün ışığı yetersiz kalacaktır. Led projektörleri binaların yapısına uygun olarak yerleştirmeniz ve dengeli bir şekilde yerleştirmeniz dış cephenin aydınlanması için yeterli olacaktır. Kısacası, güçlü ışık yayan tek bir projektör yerine daha az ışık yayan çeşitli projektörleri düzenli bir sırayla yerleştirmeniz daha akıllıca olacaktır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.