Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Led Armatür Nasıl Bağlanır

09-08-2021 01:46
Cata Led Armatür Nasıl Bağlanır

Cata Led Armatür

Cata led armatür, bir nevi spot lamba olarak da bilinir. Kolay bir kullanıma sahip olan bu cata led armatürler şık ve modern bir görünüme de sahiptir. Pratik montajı ve çeşitli modelleri ile herkese hitap etmeyi başaran bu ürünleri ister evinizde, ister bahçenizde, isterseniz de işyerinizde dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Özellikle tavanların kısa olduğu durumlarda sarkıtmalı lamba kullanmak yerine cata led armatür kullanarak direkt olarak bu ürünü tavana monte edebilirsiniz. Cata led armatürlerin montaj şekli diğer aydınlatma ürünlerine göre farklı olsa da kısa süre içerisinde kurulumları gerçekleştirebilirsiniz. Cata led armatürlerinin kurulum şekilleri şu şekildedir;

Öncelik olarak montajı yapılacak olan noktaların işaretlemesi yapılır. Bu işaretlemeleri kalem yardımı ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

İşaretlemeler tamamlandıktan sonra o noktalara matkap yardımı ile çiviler takılır. Bu çivilerin üzerlerine de dübel takılır. Dübel takılmasının en önemli nedenlerinden bir tanesi aydınlatmanın sağlam bir şekilde tutturulmasıdır.

Son olarak cata led armatürü direkt olarak dübelin üzerine yerleştirerek aydınlatmanızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Cata aydınlatma ürünleri hem şık hem de modern görünümleri ile her ortama uyum sağlar. Cata led armatürler aynı zamanda farklı renk ve desen seçenekleri ile de herkesin zevkine uyum sağlamaktadır. Dilediğiniz yerde kullanabileceğiniz led armatürleri istediğiniz noktaya monte edebilirsiniz.

Cata Led Armatür Çeşitleri

Cata led armatür çeşitleri kullanım oranlarının artması ve sıklıkla tercih edilmesinden dolayı geniş ürün ağına sahiptir. Model olarak klasik yuvarlak modeller göze hitap etmekle birlikte yüksek oranda da aydınlatıcı özelliğine sahiptir. Dilerseniz renk olarak da siyah ya da beyaz seçeneklerinden yararlanarak mutfağınızda, odanızda, işyerinizde kullanabilirsiniz. Cata led armatürlerin bir diğer çeşitlerinden bir tanesi dekare olan modeldir. Kare modeller, modern yapısı ile bulunduğu ortama şıklık katmaktadır.

Cata Aydınlatma

Cata aydınlatma ürünleri kolay kullanımı ve uzun yıllar kullanıma uygun olması nedeniyle sizlere pratiklik sağlar. Sizlerde evinize ayrı bir hava katmak isterseniz cata led armatür çeşitleri arasından sizler için uygun olan ürünleri seçerek yaptırabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.