Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cata Florasanlar ile Elektrik Tüketimindeki Avantajlar

18-08-2018 20:07
Cata Florasanlar ile Elektrik Tüketimindeki Avantajlar

Cata florasan günümüzde en tercih edilen elektrik kaynaklarından biridir. Özellikle de cata led florasan modelleri enerji tasarrufu konusunda kendini kanıtlamış ve ciddi tasarruflar sağlamasıyla sıkça tercih edilen ışık kaynağıdır. Birçok model ve çeşit arasında yalnızca enerji tasarrufu ile değil, tasarım ve şık dizaynları ile de yaygın olarak tercih edilmektedir.

Cata Led Florasan Özellikleri Nedir?

Genel olarak özellikle cata tüp florasan tercih edilmişse uzun vadede kullanım özelliği ile beraber ciddi enerji tasarrufu da söz konusudur. Cata led florasan çeşitlerinde genel olarak ısıya dayanıklı cam kullanılmakta olup alüminyum enjeksiyon gövde mevcuttur.Özellikle de enerji üretimi için kullanılan doğal kaynakların sınırlı ve kısıtlı olması sebebiyle florasan lambalar diğer lambalardan daha yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır. Bu konudaki bilinçlenme ile kaliteli, uzun ömürlü ve enerji tasarrufu sağlayan marka ve ışık kaynakları tercih edilmektedir. Florasan lambaların başlıca özelliği; ateşleme devresinin normal florasan lambalarda olduğu gibi dışarıdan değil, içeriden entegre hale gelmesidir. Bu sayede de yeni nesil florasanlar çektikleri enerjinin büyük bir kısmını ışığa çevirir ve harcadıkları enerjiyi verimli, tasarruflu şekilde kullanılır. Cata tüp florasan özellikle uzun ömürlü kullanımı sayesinde 6 seneye kadar dayanıklı olmaktadır. Verimli çalışma sistemi sayesinde yüksek enerji tasarrufu da sağlayan cata tüp florasan az enerji harcamasıyla elektrik fatruasını düşürmektedir. Yerel ve genel ekonomiye katkı sağlayan cata tüp florasan ortam sıcaklığını da arttırmazlar. Verimli çalışma sistemleri sayesinde karbon salınımı azalır ve özellikle çevre kirliliğine katkı sağlamazlar. Özellikle satın alınan cata led florasan genel olarak led sistemi ile çalıştığı için enerji tasarrufunda daha iyi bir konumda olmaktadır. Çevreyle dost bir sistemi olduğu için fosfor tozu, kurşun ya da civa içermemektedir. Uzun ömürlü olması ile enerji tasarrufunu sağlar. Yaklaşık olarak %60 oranında enerji tasarrufu söz konusudur. Gürültüsüz olmasıyla ön plana çıkan cata led florasan anında çalışmaktadır. Genel olarak otellerde, fabrikalarda, mağazalarda, bahçelerde, evlerde, okullarda ve tercih edilebilecek her alanda kullanıma uygundur.

Cata Florasan Fiyatları Nedir?

Cata florasan fiyatları genel olarak oldukça uygundur. Civa buharının elektrik ile tetiklenmesi neticesinde çalışan ampüller, sağladıkları parlaklık ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Düşük enerji tüketimi sağlayan bu ürünler, sürekli aydınlatma gereken alanlar için idealdir. Cata tüp florasan genel olarak teknik özellikleri ile diğer ampüllerden ayrılmaktadır. Tasarruflu olmaları ile ön plana çıkan cata tüp florasan günümüzde kolaylıkla banyolarda, tuvaletlerde, salonlarda, odalarda ve daha büük (otel, ofis, okul vs) alanlarda kullanılabilmektedir. Daha fazla tasarruf için sık sık açılıp kapatılmamaları önerilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.