Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Cadde ve Sokakların Aydınlatılmasında Kullanılan Sokak Led Aydınlatma Ürünleri

10-09-2020 01:02
Cadde ve Sokakların Aydınlatılmasında Kullanılan Sokak Led Aydınlatma Ürünleri

Led sokak aydınlatmabelediyelerin tercih ettiği en uygun fiyatlı ve tasarruflu seçimlerin başında gelmektedir. Cadde ve sokak aydınlatmalarında en önemli konuların başında aydınlatmanın geniş bir alanda sağlanması gelmektedir. Sokak lambaları direkler üzerinde bulunan ve sisteminde ışık kaynağı olan, hava karardığında kullanılan bir aydınlatma sistemidir. Işığa duyarlı şekilde üretilen sokak lambalarında en çok tercih edilen sistemler ise led lambalardır. Elektrik ve telefon direklerinde led lambalar kullanmak özellikle elektrik tasarrufu bakımından oldukça avantajlıdır. Led sokak ve cadde lambaları modern yol aydınlatma sistemlerinde yaygın şekilde kullanılmaktadır. Hem düşük elektrik tüketimi ile çalışması hem de büyük alanların çok daha yüksek şekilde aydınlatmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra daha düşük watt ve daha düşük fotopik lümen düzeyleri sağlayan ışıklar yayar. Bunun yanı sıra yol aydınlatma armatürleri, enerji tüketimi kapsamında oldukça avantajlıdır. Led ışıklar özellikle sokak lambası olarak kullanılan led ışıklar sokakların en güvenli şekilde aydınlatılmasını sağlar.

Led Sokak Lambası

Led sokak lambası en sağlıklı ve çevre dostu aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir. Minimum enerji üretimin yanı sıra uzun ömürlü kullanım avantajına da sahiptir. Bunun yanı sıra led aydınlatma ürünleri farklı açılara da ışık vermektedir. Bu sayede büyük caddeler ve sokaklar led ışıklarla oldukça verimli şekilde aydınlatılmaktadır. Led aydınlatma sistemleri aynı zamanda sokaklarda, meydanlarda, binaların dış cephelerinde, park ve bahçelerde de sık sık kullanılmaktadır. Bunun ötesinde gemicilik alanında, teknelerde ve uçak saniyede en çok tercih edilen aydınlatma sistemlerinin başında gelmektedir.

Led Sokak Lambası Ampulü

Led sokak lambası ampulü uzun ömürlü ve uzun ömürlü olduğu kadar da tasarruflu bir sistemdir. LED teknolojisinin karbondioksit salınımı minimumdur. Bundan dolayı da çevre dostudur. LED armatürlerin gazlı armatürlere kıyasla civa gibi ağır maddeler ve halojen gazlar mevcut değildir. Kullanım süreleri bittiğinde doğaya da herhangi bir zarar vermezler. Uzun ömür ve darbelere dayanma(cam yapısı olmaması) özelliği ileLED aydınlatma ürünleri, müdahale etmenin oldukça zor olduğu alanlarda verimli çözümler ile sokakları aydınlatır.Bunun yanı sıra LED armatürler şık görünümleri ile mimari sanatsal aydınlatma içinde yaygın şekilde kullanılmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.