Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Büyük Depo ve Fabrika Aydınlatmak için Kullanılan Endüstriyel Armatür Çeşitleri

25-01-2021 13:14
Büyük Depo ve Fabrika Aydınlatmak için Kullanılan Endüstriyel Armatür Çeşitleri

Yüksek tavan armatürü alışveriş merkezi, fabrikalar ve büyük iş yerleri için aydınlatma ihtiyacını hem ekonomik hem de estetik şekilde çözen sistemlerin başında gelmektedir. Büyük depo ve fabrika aydınlatmak için kullanılan endüstriyel armatür çeşitleri, fabrikaların ya da alışveriş merkezlerinin boyutlarına göre özel olarak tasarlanabilir, rengi seçilebilmektedir. Banyo ya da yüksek tavan gibi zor alanlarda da çok konforlu ve kolay kullanım imkanına sahip bir aydınlatma çeşidi olduğu için yaygın şekilde kullanılmaktadır. Aynı zamanda uzun ömürlü kullanım imkanına sahip olduğu için sık sık değiştirme ihtiyacı doğmamaktadır. Led panel sistemleri sıva üstü ve sıva altı olarak iki farklı şekilde kullanılabilmektedir. Özellikle led panelleri istediğiniz renk çeşidine göre de tasarlatabilirsiniz. Sıva altı led panel aydınlatma sistemleri, asma tavanlardaki 60x60 çapındaki deliklere yerleştirilerek aydınlatma imkanı sunmaktadır. Sıva üstü led paneller ise tavanda delik olmayan beton ya da farklı malzemelerden dizayn edilebilmektedir. Bu özelliği sayesinde de tavanlara sıva üstü aparatı ile montajlanarak kolayca kullanımı ile pratik bir kullanım avantajı da doğmaktadır.

Led Yüksek Tavan Armatürü

Led yüksek tavan armatürü çok yüksek tavanlarda en çok kullanılan aydınlatma sistemidir. İç mekanlardaki aydınlatma ihtiyacının tasarruflu şekilde karşılanmasını sağlamaktadır. Sıva üstü panel armatür çeşitleri özellikle ışık ihtiyacını da çok yüksek verimli şekilde karşılamanızı sağlamaktadır. Led yüksek tavan armatür modellerinin ışık yayım gücü diğer aydınlatma sistemlerine kıyasla da oldukça yüksektir.

Endüstriyel Led Aydınlatma

Endüstriyel led aydınlatma sistemleri özellikle sürekli iş ve üretim yapılan fabrikalarda, depolarda, mağazalarda ya fa farklı iş alanlarında kullanılan aydınlatma sistemleridir. Oldukça şık ve estetik bir görüntü ile kolay şekilde kullanılmasının yanı sıra elektrik tasarrufu da sağlamaktadır. Led aydınlatma sistemleri 15 sene boyunca kullanılabilir. Boyut açısından da oldukça az yer kaplamaktadır. Bu özelliği sayesinde birçok sisteme oldukça kolay şekilde adaptasyon sağlanabilmektedir. Sıva altı led armatürler hem şık olmaları hem de tasarruflu olmaları sayesinde en fazla kullanılan ışık sistemi olmaktadır. Ekonomik, estetik ve uzun ömürlüdür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.