Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Bahçe Peyzajı için Hangi Bahçe Aydınlatma Ürünleri Tercih Edilmeli

09-06-2021 11:32
Bahçe Peyzajı için Hangi Bahçe Aydınlatma Ürünleri Tercih Edilmeli

İç mekan aydınlatmalarına çok fazla önem verilir. Aynı önemi bahçe aydınlatma armatürlerine vererek, size ve yaşam tarzınıza uygun bir aydınlatma seçerek gösterebilirsiniz. Yaşam kalitenizin ilk izlenimlerini oluşturan evinizdir ve evinize giden o yolda sizin yaşam alanınızı genişleten bahçelerdir.

Bahçe aydınlatma armatürlerinde dikkat etmeniz gereken en önemli detay bahçe aydınlatma ile iç aydınlatmanın bütünselliğidir. Hem iç hem de dış mekân ışıklandırmaları uyum içinde olmalıdır.

Bahçe aydınlatmada öncelikle bahçe yolu ele alınmalıdır. Yol çizgisi kenarlarında kısa boylu bahçe aydınlatma direkleri kullanılmalıdır. Bahçe yolunda taş dizimi kullanılmış ise aydınlatmada kullanılması gereken gömülü spot ışıkları çok şık bir tasarım sergileyecektir.

Bahçe Aydınlatma

Gün içinde güneşin altında yemyeşil bahçenizin güzel görüntüsünü gecenin karanlığında da dekorasyonunuzu yeterli bir ışıklandırma ile yansıtabilirsiniz. Bahçenizi hem ışıklandırmak hem de güvenliği artırmak için bahçe aydınlatma yapabilirsiniz.

Bahçe duvarlarınızda rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bahçe aplikleri, modern ve şık tasarımları ve dekoratif görünümleri ile istediğiniz görselliği yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda set üstü aydınlatma konusunda uzman olan armatürlerle geceleri de güneşi bahçenize indirmiş olacaksınız.

Bahçenizin giriş alanını sarkıt bir bahçe ürünü ile aydınlatabilirsiniz. Dış duvarları, araç yolu ya da garaj alanlarınızı ışıklandırarak şık bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Çim Aydınlatma

Geçmiş dönemlerde en önemli mimari yapılar çim aydınlatma ile sağlanmıştır. Mimari yapılarındaki estetikler bahçedeki ışıklandırmanın kuvvetine göre ihtişamlı bir hale dönüştürülmüştür.

Bahçe aydınlatmalarındaki armatürler ve renk kartelasında sizin karakterinizi yansıtacak bir renk ile hayalinizdeki bahçeyi elde edebilirsiniz. Seçtiğiniz renk ile çevre dekorasyonunuz için muhteşem bir kombin yakalayabilir ve evinizin ya da bahçenizin görünüşünü en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Çim aydınlatma sadece evlerin bahçelerinde değil yürüyüş yollarında ve parklarda da bu aydınlatmalar kullanılmaktadır.

Peyzaj Aydınlatma

Ortamın gizemli ya da modern havasını yansıtacak olan peyzajlardır. Peyzajı etkileyen yani onun yapısını destekleyen ise aydınlatmadır. Dış ortamda kullanılması önerilen hiyerarşik aydınlatmalardır. Mekâna romantizm duygusunu katar ve gecenin güzelliğini artırır. Ortamdaki ışığın kaynağına göre farklı amaçlar kontrol edilerek aydınlatma sağlanır. Oluşturulan bu aydınlatmalar ile peyzajın planına yön vererek farklı atmosferler oluşturulabilir.

Peyzaj aydınlatma armatürleri mekana göre tasarlanır. Örneğin; lümen çıkışlarında rengin sıcaklığı, ışığın açıları, bitkilerin dış özellikleri önemlidir. Yani vurgulanmak istenen ne ise ona uygun bir aydınlatma seçilmelidir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.