Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Bahçe Armatürünlerini Birbirinden Ayıran Özellikler Nelerdir?

09-08-2018 20:09
Bahçe Armatürünlerini Birbirinden Ayıran Özellikler Nelerdir?

Günümüzde aydınlatma sistemleri teknoloji ile beraber gelişmeye devam ediyor. Özellikle dış mekan aydınlatmalar günümüzde oldukça tasarruflu ve şık şekilde üretilirken, bahçe dizaynının da ayrılmaz bir dekorasyon parçası olarak karşımıza çıkıyor.

Aydınlatma kaynakları arasında en sevilen ve tercih edilenlerden biri olan bahçe armatür genel olarak en tasarruflu tercihlerden biri olarak karşımıza çıkar. Bahçe aydınlatma sistemi; park ve bahçelerin gün ışığının olmadığı yani akşam vakitlerinde bu alanları aydınlatmak için kullanılan sistemlerdir. Genel olarak bahçe aydınlatmaları için birçok yöntem tercih edilebilir. Bu yöntemlerden bir tanesi; güneş enerjisi ile yapılan aydınlatmadır. Aydınlatma sistemi için kullanılan lamba ve armatürlerin üst bölümlerinde; güneşten gelen ışınları tutan ve bu ışınları elektrik enerjisine çeviren sistemler bulunabilir. Bu sayede hem tasarruflu hem de uzun ömürlü bir aydınlatma sistemi elde edilir. Bu aydınlatma kaynağında aynı zamanda kablolama gerekmemektedir. Led bahçe armatür için tercih edilen bir sistemdir.

Led Bahçe Armatür Modelleri Nelerdir?

Genel olarak led bahçe armatür modelleri dışında merak edilen soruların başında bu sistemlerin ömürleri gelmektedir. Genel olarak güneş enerjisi ile çalışan bahçe armatür sistemleri tercih edilmiş ise tesisat ömrü söz konusu olmaz. Bu yöntemde kablo kullanılmamakta ve tesisat çekilmemektedir. Bu sistemlerde yalnızda solar panellerin ömründen bahsedilebilir. Bu panellerin ömrü tamamlandıktan sonra değiştirilmesi gerekir. Bir solar panelin ömrü ise 25 sene olmaktadır.

Bahçe armatür ya da led bahçe armatür modelleri arasında en tercih edileni jupiter bahçe baba armatür olmaktadır. Jupiter bahçe baba armatür hem özellikleri hem de sağladığı avantajlar sebebiyle en çok kullanılan bahçe aydınlatma modelleri arasındadır. Paslanmaz çelik gövdeye ve paslanmaz çelik reflektore sahip olan çoğu modelde polikarbonat difüzör de bulunmaktadır. Bahçe armatür modelleri arasında birçok ürün çeşitliliği söz konusu olduğundan amacınıza ve dış mekanınıza en uygun modeli kolayca bulabilirsiniz. Genel olarak sabit ya da taşınabilir bahçe armatür çeşitleri de mevcut olup mekanın boyutuna göre daha büyük ya da kompakt bahçe armatür modelleri de mevcuttur. Arzu ederseniz güneş enerjisi sistemi ile armatür modellerini birleştirebilirsiniz. Bunun dışında da bahçe dekorasyonuna ve tarzına uygun şekilde arzu ettiğiniz renk ve şekilde de aydınlatma kaynakları mevcuttur. En sevilen ve tercih edilen şık bahçe armatür modelleri arasında olan Jupiter bahçe baba armatür modelinde alüminyum enjeksiyon gövde, opal polikarbonat difüzör, elektrostatik toz boyama gibi birçok avantaj söz konusudur. Antrasit rengin özellikle tercih edildiği bahçe aydınlatma kaynaklarında, duvara sabit modeller de mevcuttur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.