Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Az Enerji Kullanarak Mükemmel Aydınlatma Sağlayan Sokak Led Armatürleri

17-10-2020 23:21
Az Enerji Kullanarak Mükemmel Aydınlatma Sağlayan Sokak Led Armatürleri

Sokak led armatür modelleri belediyeler tarafından en çok tercih edilen aydınlatma modelleri arasında yer almaktadır. Çok daha az enerji kullanılarak mükemmel aydınlatma avantajını da sağlamaktadır. Bundan dolayı da sokak aydınlatma sistemleri için en çok tercih edilen ışıklar arasında yer almaktadır. Led sokak aydınlatma sistemleri diğer aydınlatma sistemlerine kıyasla çok daha ekonomiktir. Türkiye ve birçok dünya ülkesinde en çok kullanılan aydınlatma sistemi, led aydınlatma sistemidir. Bu sayede ülke ekonomisine de katkıda bulunmak mümkün olmaktadır. Led sokak aydınlatma sistemleri genel itibari ile soğutucu gövdesi, ışık kaynağı ve led modül sistemi ile çalışmaktadır. Bunun ötesinde asimetrik bir ışık yayılımı yapmak için optik lens kullanılmaktadır. Bu özellikleri, ışığın çok daha az harcanarak daha fazla aydınlatma sistemi elde edilmesine destek sağlamaktadır.

Sokak Armatürü

Sokak armatürü soğutucu gövde ile iyi bir termal yönetim sağlamaktadır. Bunu elde etmek için kaliteli led sokak armatürleri kullanmanız gerekmektedir. Bu sayede uzun yıllar sorunsuz şekilde sokak armatürü çalışacaktır. Genel olarak led sokak armatürlerinin renk sıcaklığı birbirinden farklıdır. En ideali ise 2700 ve 6500k aralığında olmaktadır. Renk seçenekleri ise sıcak beyaz, doğal beyaz ve soğuk beyaz aydınlatma çeşitleridir. Led sokak aydınlatma sistemleri ledlerin önünde asimetrik lens kullanılmaktadır. Bu lensler de ışıkları asimetrik olarak yansımaktadır. Bu sayede ışık yol ve sokak alanında homojen olarak dağılmıştır. Led sokak sistemleri özellikle şehir içi yollarda, şehirler arası yollarda ve bina çevrelerinde yaygın şekilde kullanılmaktadır. Led ışıkları, ledin markasına ve ömrüne göre farklı tasarımlara sahiptir. Bu ışık sistemleri arasından satın alacaksanız mutlaka yeterli soğutmayı yapıp yapmadığına dikkat etmeniz gerekmektedir. Bu hususlara dikkat etmeniz durumunda uzun ömürlü bir ürün satın alabilirsiniz.

Sokak Led Armatürleri

Sokak led armatürleri uzun vadeli şekilde kullanım avantajı sayesinde oldukça ekonomiktir. Genel olarak ödenen tutarı kısa süre içerisinde ekarte edebilmektedir. Led sokak armatür modelleri için fiyat aralıkları da üreticiden üreticiye göre değişmektedir. Bundan dolayı da hem fiyat aralıkları hem de model bakımından oldukça zengindir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.